To je to što me zanima!

Cijena uspjeha: Britancima na Igrama zabranjeno rukovanje

Mislim da ovo nije loš savjet. Govorimo o smanjivanju rizika bolesti. Sve je u higijeni ruku, rekao je liječnik britanskog olimpijskog tima koji ništa ne prepušta slučaju
Vidi originalni članak

Čelnici Britanskog olimpijskog saveza svojim sportašima su dali naputak ponašanja na Olimpijskim igrama u Londonu koji je podigao mnogo prašine.

Naime, liječnik Ian McCurdie savjetovao je britanski tim da izbjegavaju rukovanja s drugim sportašima zbog bojazni da ne pokupe bolest. McCurdie smatra da bi eventualna bolest mogla ozbiljno ugroziti priliku za dobrim plasmanom pred domaćim navijačima stoga ništa ne prepušta slučaju.

- Mislim da ovo nije loš savjet. Nije lako kad ste na prijemu pa se morate rukovati s 20-ak ljudi koje niste nikad upoznali. Govorimo o smanjivanju rizika bolesti. Sve je u higijeni ruku - rekao je McCurdie.

No, takav potez poteže pitanje 'fair-playa' jer nepružanje ruke protivniku smatra se kao nepoštivanje istoga.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • RadekBejble 06.03.2012.

    englezi smrde od pocetka vijeka,toliko ruzan nitko ne zeli,zato nek se drze svog otoka

  • apeajtom 06.03.2012.

    a kako je tek nama lipim ljudima rukovat se s vama ruznim englezima....kad vidim engleze nasto lice u zadru na lito,nema šporkijih (prljavih) turista u zadru.. a kad sam bija u škotskoj tamo sam se nagleda svega...

  • LEGOS 06.03.2012.

    nisam znao da englezi nisu upoznati sa pranjem ruku ili vlažnih maramica

Komentiraj...
Vidi sve komentare