To je to što me zanima!

'Cijenim Dinamov stožer, sve igrače, rukovodstvo...'

Suđenje me uopće ne zanima, oko toga bi morala postojati razina civiliziranosti i ja ću se ponašati na toj razini, kaže trener Hajduka S. Poklepović
Vidi originalni članak

Uoči bure izjava predsjednika Svaguše i njegovih suradnika Šurjaka i Kalinića, Stanko Poklepović novinarima je servirao 'mlaku kamilicu'. Kao da ga sutra u Maksimiru ne očekuje 'ratno stanje'.
- Činjenica je da je Dinamo bodovno dosta ispred nas i da ima autoritet na nacionalnoj razini kao i mi. Zato očekujem jednu uravnoteženu utakmicu. Želio bih da to bude i dostojanstven i kulturan derbi na svim razinama. Dakle, i od aktera koji su unutra i od onih vani, navijača i članova rukovodstava kluba, koji nekad nepotrebno siju vatru - pojasnio je  Poklepović.
Nije želio komentirati najave iz Maksimira i Mamićeve izjave da će ih Dinamo 'razbiti kao bugarsku skupštinu'.
- Cijenim igrače, stožer i rukovodstvo Dinama. Drugo me ne zanima i neću komentirati - smirivao je strasti iskusni Špaco.
Nije želio komentirati ni mogući pritisak na suca Križarića, čije je suđenje na gostovanju Dinama u Koprivnici Mateo Beusan proglasio lošim.
- Suđenje me ne zanima, oko toga bi morala postojati razina civiliziranosti i ja ću se ponašati na toj razini koja meni kao kulturnom i civiliziranom čovjeku i pripada - kazao je Poklepović, koji je na pitanje od koga Hajduku prijeti najveća opasnost spremno počeo nabrajati:
- Etto, Barbarić, Kovač, Ibanez, Vrdoljak, Badelj, Sammir, Morales, Mandžukić, Slepička i naravno, trener Jurčić. Znam njegovu profesionalnost i pristup još kao igrača, razvio se u vrlo solidnog trenera što potvrđuje rezultatima koje postiže...
U svojoj momčadi ima još samo dvije dvojbe, igrati s jednom ili dvije špice i hoće li Skoko moći igrati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • boys 23.03.2010.

    hajduk,torcida hrpa invalida

  • user_35025 23.03.2010.

    bez Moralesa Dinamo igra nije ista,njega bi trebalo se najvise cuvat..on je ko Xavi u Barci naravno kvaliteta je razlicita!

  • lepicane 23.03.2010.

    hahaha...tak se laže.

Komentiraj...
Vidi sve komentare