To je to što me zanima!

Čile šokirao Austriju, Nijemci uvjerljivo pomeli i Brazilce...

Čile je u drugom kolu SP-a neočekivano pobijedio Austriju 32-24 i došao do jako bitne pobjede za nastavak turnira. Čileanci su potpuno zaboravili na težak poraz od Danske i pomeli očajne Austrijance...
Vidi originalni članak

Rukometaši Čilea u prvoj utakmici protiv Danske uvjerljivo su poraženi, a u prvom poluvremenu su domaćinima zabili samo četiri gola. Čileance je u drugom kolu čekala Austrija, i svi su očekivali još jednu sramotu. No, vrela južnoamerička krv je proradila, i to kako.

Čile je u drugom kolu SP-a neočekivano pobijedio Austrijance 32-24 i došao do jako bitne pobjede za nastavak turnira. Čileanci su potpuno zaboravili na težak poraz od Danske i fantastično odradili susret. Od početka do kraja su vodili, a prijelomni trenutak bio je početkom drugog poluvremena kada se razlika popela i do pet golova, a onda sve išlo kao po loju.

Nije Austrija reprezentacija u samom vrhu, ali s obzirom na puno veću kvalitetu od suparnika, ovo je jako težak poraz za njih. Uništio ih je nevjerojatni Erwin Feuchtmann zabivši devet golova, a golman Barrientos zaključao je svoj gol tijekom drugog poluvremena i skupio 12 obrana. Kod Austrijanaca je najbolji bio Webber sa pet golova.

Njemački stroj nastavio je u istom tempu i u drugom kolu protiv Brazilaca. Samo dan prije Južnoamerikanci su jako namučili Francuze i očekivalo se da će ista stvar biti i protiv domaćina, no oni su sve brzo razuvjerili. Nijemci su razbili goste s uvjerljivih 34-21. Obrana kao armirani beton, eksplozivna kontra i pokretan napad bili su ključ uvjerljive pobjede Nijemaca. Brazilci nisu imali nikakve šanse, na poluvremenu je već bilo sedam razlike, a to se do kraja utakmice samo penjalo.

Najbolji njemački igrač Uwe Gensheimer i u ovoj utakmici je neumoljivo trpao. Lijevo krilo PSG-a zabilo je čak deset golova, a solidan je bio i Fath sa četiri gola. Nemoćne Brazilce predvodio je Toledo sa pet golova.

U ostalim utakmicama, Norveška je bila uvjerljiva protiv Saudijske Arabije sa 40-21, dok je Rusija očekivano dobila slabašnu Ujedinjenu Koreju.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jakse 12.01.2019.

    Ovi Austrijanci su antitalenti u svim sportovima s loptom

Komentiraj...
Vidi sve komentare