To je to što me zanima!

Čileanac Pedro Morales: Zabijam i sa 50 metara!

Pedro Morales novo je pojačanje Dinama i nosit će dres s brojem 77. To je sretan borij njegove djevojke Jeniffer s kojom će se vjenčati u Zagrebu
Vidi originalni članak

Podignite loptu i žonglirajte, rekao je pomoćni trener Braović igračima, a tridesetak gledatelja usmjerilo pogled u Moralesa. Glavom, nogom, ramenima, petom održavao je loptu u zraku.
- Ma, mogu pet dana ovako, ha-ha - kaže Morales. Suigrače još nije dobro upoznao, no u kratkom vremenu impresionirali su ga Bišćan, Etto i Sammir, s kojim dijeli sobu.
- Strašan igrač, ali previše šuti, pa mi zna biti dosadno - kroz smijeh kaže Morales. Nedostaje mu djevojka Jeniffer, koja je u Čileu.
- Taman smo se trebali vjenčati, sve pripremili i potom je stigla ponuda Dinama. Čujem se s njom svaki dan i uskoro stiže u Zagreb. Ako se već nismo vjenčali u Čileu, možemo u Zagrebu - otkrio je Morales. Obožava pucati slobodne udarce, ima nevjerojatno jak i precizan udarac s obje noge.
- Gledao sam Balabanov DVD i vidio sam da odlično puca slobodnjake. Molit ću ga da meni prepusti koji - kaže Morales.
- Moraš se dokazati! - dobacio je Balaban, koji je sjedio stol do njega.
- Pa zabio sam sa 50 metara gol - rekao je Morales. Uslijedila je šutnja.
- Na prestižnom turniru do 23 godine, koji se igrao prije mjesec dana u Toulonu u Francuskoj. Snimio sam da njihov golman stalno izlazi, uzeo sam loptu na svojoj polovici, došao do centra i puknuo prema golu. Ušla je - iznenadio je Morales. Čile je u finalu tog turnira izgubio od Italije.
Na kraju, Morales je poželio:
- Jedva čekam čuti Dinamove navijače, toliko mnogo sam slušao o njima!

ZANIMLJIVOSTI O NOVOJ ZVIJEZDI DINAMA

U Čileu je faca

U Čileu je među najpopularnijim nogometašima. Svaki dan na cesti ga zaustavljaju navijači i žele se slikati s njim. od hrvatskog je jezika naučio samo četiri riječi: “bok”, “leđa”, “moja” i “sam”.

Sjajan u Boliviji
Nakon što je briljirao na SP-u do 23 godine, izbornik Čilea Bielsa pozvao ga je u A repku jer je smatrao da će brzinom pomoći na 3600 m u Boliviji. Čile je dobio 2-0, a Morales bio među najboljima.

Cura je plakala
Obitelj nije plakala kad je odlazio, no suzu je pustila djevojka Jeniffer, s kojom se trebao vjenčati u Čileu. Čile sljedeću utakmicu igra s Brazilom, a ako pobijede, prvo će nazvati Sammira.









Idi na 24sata

Komentari 4

  • k1994m 29.06.2008.

    Umisljen nije a samouvjeren je a to su 2 pojma--Silvaa...takav i treba bit pravi igrac

  • Silvaa 29.06.2008.

    mali je umišljen i samouvjeren...ima sve u sebi da postane svjetski,mogu ga več pomalo usporedit sa Diegom....a ti REDONDO naravno da ga nije klub nije otkrio kad samo to Mamić može što je dokazao u puno poteza,osim sa Andersonom xD

  • redondo 29.06.2008.

    nije mi nešto jasno,koliko hvalite tog moralesa pa kako kad je toliko dobar nije otišao u neki bolji europski klub to ne kužim

Komentiraj...
Vidi sve komentare