To je to što me zanima!

Čileanski party: Alexis se hvali fotkom s Juniorom i Martom...

Arsenalova zvijezda s prijateljem Juniorom Fernandesom proslavila je godišnjicu braka Dinamova igrača i njegove lijepe supruge Marte te im na Instagramu čestitala
Vidi originalni članak

Sretna godišnjica, prijatelji, Junior i Marta, napisao je Alexis Sanchez ispod fotografije objavljene na svom Instagram profilu, a na kojoj su Dinamov igrač i njegova supruga Marta.

Zvijezda Arsenala grli sretni par i čestita im godišnjicu braka, a istu fotografiju na svom je profilu objavila i lijepa Marta uz poruku: 'Lijepa godišnjica s obitelji.'

Povezanost Juniora Fernandesa i Alexisa datira još iz dječačkih dana. Obojica su isto godište ('88.), odrasli su u istom gradu (Tocopilla), igrali u istom klubu (Cobreloa) i svih ovih godina ostali su veliki prijatelji bez obzira što ih je život odveo različitim putevima.

Sanchez je nakon odlaska iz Čilea otišao u Udinese pa preko Barcelone stigao do Arsenala. Junior je s druge strane u Europu stigao tek 2012. te nakon neuspjelog pokušaja u Leverkusenu završio u Dinamu iz kojeg će ovog ljeta vrlo vjerojatno i trajno otići.

No, gdje god otišao, Fernandes će zauvijek imati vjernog prijatelja u Alexisu Sanchezu...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Koko.Re 08.06.2017.

    Bas se vidi da se Marta udala iz ljubavi. Piše u novinama kupujem jako jeftino, pogledam joj instagram, jedan dnevni outfit veća cijena nego moja godišnja placa..

  • tejmatebra 08.06.2017.

    ko steva urkel facijalno izgleda junior

  • komentator__Luka 08.06.2017.

    ovo je fotkao Stringer Bell

Komentiraj...
Vidi sve komentare