To je to što me zanima!

Čilić je pao za jedno mjesto, sad je treći sjajni Alex Zverev

Marin Čilić izgubio je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Carlu. Alexander Zverev otišao je korak dalje, prošao je do polufinala i to mu je donijelo napredak. Sad je Nijemac treći, a Marin četvrti na svijetu
Vidi originalni članak

Rafa Nadal je u Kneževini osvojio 11. naslov. Ta mu je titula u Monte Carlu omogućila da zadrži prvo mjesto na ATP ljestvici. Španjolac je prvi sa 100 bodova više od Rogera Federera.

Marin Čilić u subotu se u Dubrovniku ženi, ovaj tjedan neće igrati tenis, a svadbu će dočekati kao četvrti tenisač svijeta. Pao je Marin za jedno mjesto nakon Monte Carla. On je došao do četvrtfinala u Monte Carlu, a Alexander Zverev do polufinala. Nijemac je zbog toga sad ispred Marina na trećem mjestu ATP ljestvice.

To je jedina promjena u TOP deset ovog tjedna. Najveći napredak ostvario je Kei Nishikori, koji je s 36. došao na 22. mjesto. Japanac je u Monte Carlu izgubio finale od Nadala.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zokijas 23.04.2018.

    Ahaa, zverev jest a cilic nije sjajan, bravo bravo bravo

  • dirk_nowitzki89 23.04.2018.

    nadal suvereno vlada svjetskim tenisom...da se nije ozlijedia, osvojia bi i australian open i sigurno koji iz sunshine doublea i fedex ga nebi ni skinia sa broja 1....ali sta je tu je...njegove ozljede su ga puno u karijeri ogranicile a svejendo je osvojia sve sta je osvojia uz zbrojeno 3god pauze od tenisa kroz karijeru....poharat zemlju pa napad na travu...VAMOSSS

  • Dustov 23.04.2018.

    Zverev brani rim 1000 bodova i madrid 180,a cilic istanbul 250 i rim 180,ako bude sve ok za ocekivati da u roland g dodje cilic kao 3.nositelj,dimitrov je vec ispunia kvotu sa monte carlom i sad igra barcelonu,i ne brani nista jer nije zemljas.a za ocekivat da cilic i na wimbledon dodje kao 3 ili 4 nositelj al tu brani hrpu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare