To je to što me zanima!

Čilić nastavio sjajan niz protiv Amerikanaca za osminu finala

Hrvatski tenisač Marin Čilić probio se u osminu finala ATP turnira iz serije Masters 1000 koji se ovog tjedna igra u američkom gradu Miamiju pobijedivši Isnera 6-3, 7-6
Vidi originalni članak

Čilić je i u trećem međusobnom susretu nadigrao Amerikanca Johna Isnera, čime je nastavio sjajan niz pobjeda protiv igrača iz Sjedinjenih Američkih Država. Pobjedom 6-3, 7-6(3) Čilić je stigao do 19. uzastopnog slavlja protiv američkih tenisača. "Bizaran" niz traje još od 2008. godine.

Sjajan je tenis prezentirao naš prvi reket protiv "bombardera" Isnera, pogotovo u prvom setu u kojem je u dva navrata oduzimao početni udarac Amerikancu.

No, Čilić je loše krenuo u meč. Izgubio je odmah početni udarac, ali ga je već u sljedećem gemu povratio. Novi udarac američkom tenisaču Čilić je zadao u šestom gemu prve dionice, a potom je dvama servis-gemovima bez izgubljenog poena zaključio set.

U drugom je naš tenisač spasio jednu, a propustio dvije break-lopte, te je set otišao u tie-break, gdje je Čilić još jednom odigrao sjajno. Vraćao je Isnerove "bombe" iz prvih servisa, nakon kojih je uglavnom dobivao poene iz igre.

Čilić će u osmini finala Miamija, u kojem igra po drugi put u karijeri, u utorak zaigrati protiv Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge, koji je ranije sa 6-3, 6-3 bio bolji od Finca Jaarka Nieminena. Bit će to njihov treći međusobni susret, a trenutni rezultat je 1-1.

ATP Miami, 4. kolo:

  • Čilić (9) - Isner (20) 6-3, 7-6(3)
Idi na 24sata

Komentari 15

  • anteu 26.03.2013.

    ajmo Marine, protiv Tsonge se može igrat :))

  • Pronadji_razliku_ako_je_ima 26.03.2013.

    Nista spec uvik isto bolje receno vise je isner igrao ocajno nego sta je cilic igrao dobro!(nema sanse da tsongom gledano realno sem ako se sta opasno ne promijeni u njegovoj igri) No da se malo dotaknem zdrijeba racunajuci da ce finale igrat Gorilla-Murray! Stvarno kako murray ima tezi zdrijeb od njega to je sramotno..... dole tsonga,berdych,almagro,querrey i juce dimitrov koji ima sve samo ne glavu... bukvalno svi opasni igraci ako im je dan, ako Andy to prodje osvaja! S druge strane Gorilla ima samo Ferrera!??!?! pocasnu musteriju koja nikom iz vrha ne moze uzet 5 gemova u mecu.... uzas! Kad god to mogu namiste mu zdrijeb !

  • jaha 26.03.2013.

    limitiran, slijedeći meč sigurno gubi

Komentiraj...
Vidi sve komentare