To je to što me zanima!

Čilić navija od ranog jutra: Ori se 'Srce vatreno' našim morem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osim što željno iščekuje okršaj Hrvatske i Francuske, on kao sportaš može biti primjer mnogima. Pristao je za britanski BBC Radio 5 pričati o finalu Svjetskog prvenstva. I to na godišnjem odmoru...
Vidi originalni članak

To je to, došao je najveći dan hrvatskog sporta. Malo je onih kojima prva misao nakon što su se probudili nije bila Hrvatska i finale Svjetskog prvenstva. Vatreni stalno dobivaju snažnu podršku i od ostalih naših sportaša.

Jedan od njih je i naš najbolji tenisač Marin Čilić, koji je u nedjeljno jutro objavio video na svom Instagram storyju, kako s prijateljem navija i pjeva poznati navijački hit 'Srce Vatreno'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što željno iščekuje okršaj Hrvatske i Francuske, on kao sportaš može biti primjer mnogima. Pristao je za britanski BBC Radio 5 pričati o finalu Svjetskog prvenstva, ali i o finalu Wimbledona. I to dok je na - godišnjem odmoru:

- Pritom ne zahtijeva komunikaciju preko agenta, ne zabranjuje dijeljenje svog broja, ne zahtijeva listu pitanja ili neke reklame - impresioniran je teniski komentator za BBC, David Law.

 

Također, podršku preko hrvatskog nogometnog saveza  igračima su pružili i ostali hrvatski tenisači na čelu s Bornom Ćorićem i Ivanom Dodigom...

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jasveznam 15.07.2018.

    Lipo je vidit i kad se bosanci vesele uspjehu hrvata😂😂😂

  • mrTrobec 15.07.2018.

    Je li to u Neumu snimljeno

  • Imperator 15.07.2018.

    Volim te Hrvatska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare