To je to što me zanima!

Čilić: Odjednom sam počeo brzati, a Melzer dobivati

Marin Čilić ima 9 pobjeda ove sezone, a sada je upisao i drugi poraz. Melzera je dobio u polufinalu Zagreba.Austrijanac tvrdi da je igrao najbolji tenis
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Čilić priznao je nakon poraza od Austrijanca Jürgena Melzera u četvrtfinalu ATP turnira u Dubaiju da je sam vratio suparnika u meč.
- Išao me udarac vrlo dobro, a također sam izvrsno servirao – izjavio je Čilić govoreći o uvodnom dijelu meča, u kojem je dospio do 4-1 vodstva i dvije break-lopte na Melzerovu servisu; tada je, međutim, neobjašnjivo stao i Austrijanac je slavio pobjedu 7-6(8), 7-5.
- Počeo sam brzati prvi svojem prvom sljedećem servisu (pri 3-2 vodstvu u prvom setu, op.a.). Izgubio sam tri ili četiri poena u nizu i od tog je trenutka Melzer počeo igrati daleko bolje. Zasluženo me pobijedio – dodao je Međugorac.
S druge je strane najbolji austrijski tenisač realno priznao da je od šestog gema prvog seta igrao svoj najbolji tenis.
- Nakon što je poveo 4-1, pribrao sam se i odigrao gotovo savršen meč.
U polufinalu turnira Austrijanac će igrati protiv Rusa Mihaila Južnija, koji je sa 6-3, 6-4 dobio Srbina Janka Tipsarevića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • halo 25.02.2010.

    Nije Ivan već Marin.......i nema 9 nego malo više pobjeda , dobio je turnir prije Aust. opena, polufinale Austopena, Zagreb i ovo sad.....

  • Vjeko_vk 25.02.2010.

    hahaha..ivan čilić xDD

  • tomyx 25.02.2010.

    ajde ti marine prvo do teretane da staviš koji mišić na te kosti , pa onda fino pola godine trenirat samo servis i onda možda budeš bio bolji od 9 pozicije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare