To je to što me zanima!

Čilić: Otvorio mi se ždrijeb, ali cilj je isti, biti u Top 5 na kraju

Ovo je velika slučajnost da imamo toliko otkaza. Đoković, Wawrinka i Nishikori neće igrati ostatak sezone, Raonić je bio na operaciji, a Murray ima problema s kukom, rekao je Marin Čilić
Vidi originalni članak

Marin Čilić zadovoljan je što je na startu US Opena izbjegao Gillesa Simona, kako i ne bi bio, protiv Francuza je slavio samo jedanput u šest mečeva. Nakon što se zbog ozljede povukao drugi tenisač svijeta Andy Murray, njegovo mjesto u ždrijebu zauzeo je Čilić, koji je peti nositelj, pa će umjesto protiv Simona u 1. kolu, igrati protiv Amerikanca Tennysa Sandgrena (104. na ATP ljestvici).

 - Ova promjena ždrijeba mogla bi biti dobra za mene, jer ne moram na startu US Opena igrati protiv Simona, već idem na Amerikanca Sandgrena. Protiv njega dosad nisam igrao, a nismo čak niti trenirali zajedno. Pokušat ću od drugih tenisača koji su igrali s njime sakupiti nešto informacija o njegovoj igri, ali glavno je da ja budem koncentrirana na svoju igru - izjavio je Marin Čilić. 

 Dosta igrača iz vrha svjetskog tenisa zbog ozljeda neće igrati na posljednjem Grand Slam turniru sezone.

- Ovo je velika slučajnost da imamo toliko otkaza. Đoković, Wawrinka i Nishikori neće igrati ostatak sezone, Raonić je bio na operaciji, a Murray ima problema s kukom. To je otvorilo ždrijeb, a ja sam još motiviraniji da napravim dobar rezultat na US Openu, ali i u nastavku sezone, te da dođem do svog cilja kojeg sam zacrtao na početku sezone, a to je da uđem među prvih pet tenisača na svijetu - rekao je Čilić, koji je 2014. osvojio US Open.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 27.08.2017.

    sretno marine u ostvarivanju ciljeva, zasluzio si...jednostavan i divan momak ;)

  • Mél.C.B.🌼 27.08.2017.

    Ka prvi put ti se otvorija...😆

  • nijetebriga 27.08.2017.

    Zdrijeb mu se otvorio a sto ce od toga napraviti to cemo vidjeti..samo da se zuljevi ne ponove..

Komentiraj...
Vidi sve komentare