To je to što me zanima!

Čilić protiv Andya Murraya za četvrtfinale US Opena!

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 4. kolo US Opena, gdje će za četvrtfinale igrati protiv drugog tenisača svijeta Andyja Murrayja
Vidi originalni članak

Marin Čilić je uvjerljivo, u tri seta izbacio Uzbeka Denisa Istomina i to nakon sat vremena i 53 minute igre. Naš najbolji tenisač, inače 16. nostitelj na US Openu bio je koncentriran tijekom cijelog meča. Od osam break lopti, Marin je iskoristio čak pet i ispratio Istomina s terena nakon 6-1, 6-4, 6-3. U četvrtom ga kolu čeka 2. tenisač svijeta, neugodni Škot Any Murray. Naš tenisač još nije iskusio kakav je to osjećaj pobijediti Murraya. Naime, u sva tri dosadašnja susreta Škot je bio bolji od Marina. Međutim, Andy Murray je oprezan uoči meča s mladim Međugorcem.
- Morat ću paziti da dobro reterniram protiv njega, jer Marin ima dobar servis. Također, moja igra s osnovne crte morat će biti na visokoj razini. Sigurno je da će to biti težak meč - rekao je Škot koji je u meču protiv Amerikanca Taylora Denta prezentirao koliko je moćan. Prošao je sa 6-3, 6-2, 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • COLE_VU 07.09.2009.

    imate prijenos prek neta-atdhe.net

  • ducy18vk 07.09.2009.

    za sve ostale tu je eurosport koji prenosi us open

  • the.king 07.09.2009.

    U Wimbledonu prenose šta treba i ne,a na US Openu ne mogu pratit 1 igrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare