To je to što me zanima!

Čilić: 'Protiv Karlovića će sitnice odlučiti pobjednika'

U petak u 17 sati na rasporedu je četvrtfinalni derbi Zagreb Indoorsa, hrvatski derbi. Marin Čilić će igrati protiv Ive Karlovića u Domu sportova..
Vidi originalni članak

Na startu sam bio malo usporen. Austrijanac je tada radio scene po terenu. Znao sam da to mogu očekivati od njega, ali me je svejedno tu i tamo znao iznenaditi. No, najbitnije je da sam uhvatio svoj ritam i lako ga pobijedio, rekao je Marin Čilić nakon što je sa 6-2, 6-1 slavio protiv Austrijanca Köllerera u osmini finala ATP Zagreb Indoorsa. Hrvatski "Federer", kako mu tepaju gledatelji u Domu sportova, na terenu je proveo 117 minuta. I to u dva meča ukupno!
- Ne, nisam se naviknuo ovako lako pobjeđivati konkurenciju. Bit će da je to stvar samopouzdanja nakon polufinala Australian Opena - izjavio je 10. tenisač svijeta.
A u četvrtfinalu - spektakl. Hrvatski derbi, Marin protiv Ive Karlovića.
- Uff, bit će to jako težak meč. Sitnice će odrediti pobjednika. Nikada nisam igrao proti Ive, ali jako se dobro poznajemo. Dosta smo puta trenirali skupa u Davis Cupu i među nama nema nepoznanica - izjavio je Marin.
Div je 7-6 (4), 7-6 (8) pobijedio Francuza Sidorenka.
- Nije bio lak meč protiv Sidorenka. A pogotovo neće biti lak protiv Marina. Dobri smo prijatelji, dobro se poznajemo i bit će to zanimljiv meč - rekao je Ivo koji je posljednje četvrtfinale na Zagreb Indoorsu igrao 2006. godine.
Ivo i Marin nikada nisu odigrali službeni meč na turniru. Susret je na rasporedu u 17 sati u Domu sportova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tripinho10 05.02.2010.

    joj samo da ovog karlovica ne posere dan da savrseno servira. njemu je svejedno igra li protiv federera ili 300.tog na ljestvici...

  • user_18412 05.02.2010.

    nisam neki teniski ekspert al mislim da je cilic trenutno puno bolji, trenutno a i talentiraniji je daleko vise.

  • becky_333 05.02.2010.

    de marine budi ozbiljan sitnice ce odlucivat. razvaliit ces ga ovaj divovski smoto nista ne igra ako mu vratis servu tvoj je poen

Komentiraj...
Vidi sve komentare