Obavijesti

Sport

Komentari 5

Čilić: 'Protiv Karlovića će sitnice odlučiti pobjednika'

Čilić: 'Protiv Karlovića će sitnice odlučiti pobjednika'
1

U petak u 17 sati na rasporedu je četvrtfinalni derbi Zagreb Indoorsa, hrvatski derbi. Marin Čilić će igrati protiv Ive Karlovića u Domu sportova..

VIDEO

Na startu sam bio malo usporen. Austrijanac je tada radio scene po terenu. Znao sam da to mogu očekivati od njega, ali me je svejedno tu i tamo znao iznenaditi. No, najbitnije je da sam uhvatio svoj ritam i lako ga pobijedio, rekao je Marin Čilić nakon što je sa 6-2, 6-1 slavio protiv Austrijanca Köllerera u osmini finala ATP Zagreb Indoorsa. Hrvatski "Federer", kako mu tepaju gledatelji u Domu sportova, na terenu je proveo 117 minuta. I to u dva meča ukupno!
- Ne, nisam se naviknuo ovako lako pobjeđivati konkurenciju. Bit će da je to stvar samopouzdanja nakon polufinala Australian Opena - izjavio je 10. tenisač svijeta.
A u četvrtfinalu - spektakl. Hrvatski derbi, Marin protiv Ive Karlovića.
- Uff, bit će to jako težak meč. Sitnice će odrediti pobjednika. Nikada nisam igrao proti Ive, ali jako se dobro poznajemo. Dosta smo puta trenirali skupa u Davis Cupu i među nama nema nepoznanica - izjavio je Marin.
Div je 7-6 (4), 7-6 (8) pobijedio Francuza Sidorenka.
- Nije bio lak meč protiv Sidorenka. A pogotovo neće biti lak protiv Marina. Dobri smo prijatelji, dobro se poznajemo i bit će to zanimljiv meč - rekao je Ivo koji je posljednje četvrtfinale na Zagreb Indoorsu igrao 2006. godine.
Ivo i Marin nikada nisu odigrali službeni meč na turniru. Susret je na rasporedu u 17 sati u Domu sportova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna