To je to što me zanima!

Čilić: Prvi meč je uvijek dobra prilika za testiranje

Treći set stvorio je razliku u mentalnom pristupu meču i nakon njega bilo mi je puno lakše igrati. Mogao sam pustiti ruku, izjavio je Marin Čilić...
Vidi originalni članak

Marin Čilić svladao je Brazilca Ricarda Mella u 1. kolu Roland Garrosa 6-1, 3-6, 6-3, 6-1 na Suzanne Lenglen stadionu, a nakon meča je bio zadovoljan. Iako je 91. tenisač svijeta u pojedinim trenucima djelovao ravnopravno Čiliću na terenu, najbolji hrvatski tenisač je uspio iskontrolirati meč i doći do sigurne pobjede.
- Treći set stvorio je razliku u mentalnom pristupu meču i nakon njega bilo mi je puno lakše igrati. Mogao sam pustiti ruku i isprobati što sve mogu. Prvi meč je uvijek onaj u kojem isprobavate ono što biste htjeli, da biste vidjeti gdje ste u tom trenutku. Mislim da je ovo bila dobra prilika za takvo što - komentirao je Čilić nakon meča za službenu internetsku stranicu Roland Garrosa.
Najbolji hrvatski tenisač i deseti nositelj turnira prošle je godine igrao u osmini finala Roland Garrosa, a sada će u 2. kolu njegov protivnik biti pobjednik meča između Španjolca Daniela Gimena-Travera i Rusa Dmitrija Tursunova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plavocrni 23.05.2010.

    @mrki200 - nemoj zaboravit da je Marin osvojio juniorski RG, tako da sigurno zna jako dobro igrat na ovoj podlozi...al mislim da se razvio u igraca kojem ne lezi bas zemlja..

  • mrki100 23.05.2010.

    Mogo bi Marin daleko na tom turniru,al opet velim nije on za tu podlogu...Marinu paše tvrda podloga i trava..tako da je na ovoj podlozi svaki rezultat uspijeh....

  • marioma 23.05.2010.

    moraš i možeš bolje....ajmo marineeeeeee!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare