To je to što me zanima!

Čilić se opet muči, prekinula ga kiša, Martić 'fulala' 13 šansi...

Nekoliko sati nakon što je trebao po rasporedu, svoj meč počeo je Marin Čilić protiv Rusa Hačanova, a s obzirom na to da mu i dalje na terenu ne ide baš sve po planu, nije ga uspio dovršiti prije novog naleta kiše
Vidi originalni članak

Igrači, skupa s organizatorima, nemaju sreće s vremenom u Cincinnatiju. Posljednji masters turnir uoči US Opena obiluje kišom pa tenisači i tenisačice više vremena provode u svlačionici nego na terenu. 

Nekoliko sati nakon što je trebao po rasporedu, svoj meč drugog kola počeo je Marin Čilić protiv Rusa Karena Hačanova, a s obzirom na to da mu i dalje na terenu ne ide baš sve po planu, nije ga uspio dovršiti prije novog naleta kiše. 

Uspio je naš tenisač dobiti prvi set u tie-breaku, ali sljedeću dionicu izgubio je 6-3. Prekid je uslijedio kod 1-1 u trećem setu. Marin u Cincinnatiju prilično oscilira, a nakon teške pobjede nad Copilom, opet se muči s mladim Rusom.

Svoj nastup u Cincinnatiju završila je Petra Martić. Za nju je bila kobna 16-godišnja Amerikanka Amanda Anisimova, juniorska pobjednica US Opena, koja po ulasku na WTA tour igra sjajno. Prvi put njih dvije prekid su doživjele kod 5-4 i dvije set lopte za Amerikanku. Kad su se prvi put vratile na terene, Martić je spasila te dvije set lopte i odmah je uslijedio novi prekid.

Ipak, nakon povratka na teren mlada je Amerikanka bila bolja. Stalno je imala prednost u drugom setu, Petra se vratila jednom, ali više od toga nije išlo. Martić je ispraćena sa 6-4 i 6-3, a pomalo nevjerojatno je, da je od čak 14 break lopti iskoristila samo jednu. Naša tenisačica već u petak navečer trebala bi igrati prvo kolo kvalifikacija jakog turnira u New Havenu. Protivnica joj je Njemica Witthoeft.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vilim 17.08.2018.

    Ćiliću budi ozbiljan, Gospa se ukazala po kiši nekoliko puta da ti prenese poruku a tebe nema !!..

  • drogec 17.08.2018.

    Taj lik mi je priustio sijedu kosu nadam se da cu ga jednom sresti i to mu reci osobno mozda se smiluje pa mi plati farbu

  • hbcro7 17.08.2018.

    Ne kužim kako je Petra uspjela iskoristiti samo jednu šansu od 14. Nakon što je izbacila nositeljicu sama sebe pobijedila i izgubila veliku šansu da na ovakvom velikom turniru napravi veliki rezultat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare