Sport

Komentari 14

Čilić se opet muči, prekinula ga kiša, Martić 'fulala' 13 šansi...

Čilić se opet muči, prekinula ga kiša, Martić 'fulala' 13 šansi...

Nekoliko sati nakon što je trebao po rasporedu, svoj meč počeo je Marin Čilić protiv Rusa Hačanova, a s obzirom na to da mu i dalje na terenu ne ide baš sve po planu, nije ga uspio dovršiti prije novog naleta kiše

Igrači, skupa s organizatorima, nemaju sreće s vremenom u Cincinnatiju. Posljednji masters turnir uoči US Opena obiluje kišom pa tenisači i tenisačice više vremena provode u svlačionici nego na terenu. 

Nekoliko sati nakon što je trebao po rasporedu, svoj meč drugog kola počeo je Marin Čilić protiv Rusa Karena Hačanova, a s obzirom na to da mu i dalje na terenu ne ide baš sve po planu, nije ga uspio dovršiti prije novog naleta kiše. 

Uspio je naš tenisač dobiti prvi set u tie-breaku, ali sljedeću dionicu izgubio je 6-3. Prekid je uslijedio kod 1-1 u trećem setu. Marin u Cincinnatiju prilično oscilira, a nakon teške pobjede nad Copilom, opet se muči s mladim Rusom.

Svoj nastup u Cincinnatiju završila je Petra Martić. Za nju je bila kobna 16-godišnja Amerikanka Amanda Anisimova, juniorska pobjednica US Opena, koja po ulasku na WTA tour igra sjajno. Prvi put njih dvije prekid su doživjele kod 5-4 i dvije set lopte za Amerikanku. Kad su se prvi put vratile na terene, Martić je spasila te dvije set lopte i odmah je uslijedio novi prekid.

Ipak, nakon povratka na teren mlada je Amerikanka bila bolja. Stalno je imala prednost u drugom setu, Petra se vratila jednom, ali više od toga nije išlo. Martić je ispraćena sa 6-4 i 6-3, a pomalo nevjerojatno je, da je od čak 14 break lopti iskoristila samo jednu. Naša tenisačica već u petak navečer trebala bi igrati prvo kolo kvalifikacija jakog turnira u New Havenu. Protivnica joj je Njemica Witthoeft.

Najčitaniji članci