To je to što me zanima!

Čilić u četvrtfinalu: Navijam za Dodiga, protiv njega mi je lakše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Servirao sam dobro, s tim sam sretan, ali moram popraviti neke sitnice, opet sam imao dosta pogrešaka, rekao je Marin Čilić nakon pobjede protiv Lajovića (6-4, 7-5)
Vidi originalni članak

Bilo je malo čupavo, nepotrebna komplikacija, ali eto najbitnije je da sam pobijedio. Zadovoljan sam kako sam igrao, rekao je Marin Čilić nakon što je 6-4, 7-5 pobijedio Dušana Lajovića u osmini finala Zagreb Indoorsa.

Protiv 101. igrača svijeta bilo je dosta problema za Međugorca, posebice u drugom setu. Od lopte za 5-1, pa do 4-4, ali Marin je zadržao koncentraciju, priveo meč kraju...

- Servirao sam dosta dobro, s tim sam jako sretan, ali moram popraviti neke sitnice, opet sam imao dosta neforsiranih pogrešaka. To je ono što moram raditi u sljedećim mečevima, trebam polako graditi poen ako me već ne ide - rekao je Marin, koji je tri puta osvajao Zagreb Indoors.

Njegovom pobjedom hrvatski tenisač najmanje će igrati polufinale, jer će Marin u četvrtfinalu na pobjednika iz sudara Dodiga i Karlovića.

- Koga bih radije? Ufff, teško pitanje. Mislim da bi to bio Dodig, jer protiv Ive je jako teško igrati, nema baš ritma u meču. Sigurno bih volio radije igrati s Dodigom - zaključio je Čilić kojem je to peti četvrtfinale u Zagrebu iz osam pokušaja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rudi17 06.02.2014.

    Marin nije igrao nešto posebno, ali točno onoliko koliko mu treba. Nije lijepo kada ima 2 neforsiranih pogrešaka, ali to je sport. Sretno u četvrtini finala. Nadam se da će uzeti Zagreb.

  • cambiaso 06.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Yassa 05.02.2014.

    koje su ovo gluposti toliko novaca se daje za taj turnir a igraju neki lajovići te naši da bi ulovili koji bod. a sirotinja tko je šiša

Komentiraj...
Vidi sve komentare