To je to što me zanima!

Čilićeva katastrofa: S turnira ga izbacio 136. tenisač svijeta

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić izgubio je iznenađujuće od 19-godišnjeg Amerikanca Taylora Fritza, tenisača s pozivnicom, u drugom kolu Indian Wellsa 4-6, 7-5, 6-4.
Vidi originalni članak

Marin Čilić izletio je s ATP turnira u Indian Wellsu već u svom prvom meču. Bolji od Čilića, sedmog igrača svijeta, bio je 19-godišnji Taylor Fritz sa 4-6, 7-5, 6-4.

Amerikanac Fritz na Indian Wells je stigao s pozivnicom i za 129 mjesta lošije je plasiran od Čilića na ATP listi što dovoljno govori kakvu je senzaciju pripremio na domaćem terenu.

Čilić je sjajno krenuo u meč, imao 5-1, dvije set lopte za 6-1, no uu male probleme ipak je mirno priveo prvi set kraju. U drugi set ponovno kreće dobro, vodi 3-1 i onda - staje. Mladi Amerikanac to je iskoristio, vratio se u meč i drugi set dobio 7-5.

U odlučujući set obojica kreću nervozno, gube svoj servis odmah na startu, a onda ponovno Marin za 2-4 te Fritz za 4-5. I taman kad je Marinovo iskustvo trebalo doći do izražaja, kod rezultata 5-4 za Fritza, Čilić ponovno gubi servis i pakira kofere iz Indian Wellsa već u drugom kolu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • MarioRonjak 14.03.2017.

    Pa to se zna već odavno da je on treća klasa tenisa. Ako je on nas najbolji onda nam je bolje da taj sport izbacimo skroz...

  • 13.03.2017.

    Pa nije to katastrofa (kako neki spominju, naučili su se na njegove poraze pa ih zapravo niti ne treba popratiti člancima kao u slučajevima poraza Karlovića, Konjuh, Ćorića ovoga tjedna), Fritz bi mogao biti barem bolji od Isnera, Querreya i sličnih, no opet Marin ne zna iskoristiti ponuđeno... Ako ne "pronađe igru" (i rezultate) Bjorkman bi mogao izgubiti živce i do Wimbledona se maknuti od Marina... Zanimljive se stvari događaju zadnjih tjedana, kao da mlade snage postaju sve opasniji za ekipu iz top 10

  • Nadreal 13.03.2017.

    Nikad nista od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare