To je to što me zanima!

Cimeru, pomozi: Troskokaš s Haitija Zuckerberga traži novac

Neću od Zuckerberga moliti novac za sebe. Budžet haićanske olimpijske reprezentacije samo je 400.000 dolara, a SAD-a 170 milijuna, rekao je Samyr Laine
Vidi originalni članak

Osnivam zakladu za pomoć haićanskim sportašima. Treba mi novac, pa ću razgovarati s Markom Zuckerbergom, osnivačem Facebooka. On sigurno ima viška, rekao je haićanski troskokaš Samyr Laine.

Laine, jedan od pet haićanskih sportaša na londonskim Olimpijskim igrama, bio je Zuckerbergov cimer na Harvardu i 14. korisnik koji se registrirao na Facebook.

- Neću od Zuckerberga moliti novac za sebe. Ne želim se obogatiti na tuđi račun. Budžet haićanske olimpijske reprezentacije samo je 400.000 dolara, a Amerikanci, primjerice, koštaju čak 170 milijuna dolara - kaže Laine, koji od bivšeg cimera ipak ne traži desetke milijuna dolara.

- Bez novca je teško uspjeti. Haiti je prije dvije i pol godine pogodio težak potres i za sport više nema love - kaže Laine.

Zato se u očaju i okrenuo Zuckerbergu.

- Vjerujem da ima veliko srce i da će nam pomoći. Puno bi nam značilo da Mark Zuckerberg stane iza ove zaklade.

Laine se nada da će mladog bogataša pridobiti i svojim uspjehom u Londonu.

- Vjerujem u osvajanje medalje, a onda će Zuckerberg znati da sam ozbiljan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZMIJA1 02.08.2012.

    pa šta je to Zuckebergu? nek da novac ako je faca

  • soldberg 02.08.2012.

    da im je veći budžet možda bi imali više olipijaca.

  • zvrka1977 02.08.2012.

    400 000 im nije dosta za tak malu ekipu??!!!! koliko ih ima sveukupno ak uzmemo da je tu sigurno koji trener, fizioterapeut, liječnik, logističar. Sve me strah pitati koliko love je odvojeno za našu repku jer nas, hvala Bogu, ovaj put ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare