To je to što me zanima!

Cirkus od penala: Ovo je jedan od najluđih golova ikad viđenih

Igrač je opalio iz sve snage, pogodio prečku, a lopta se odbila visoko u zrak i dobila snažnu rotaciju. I dok je golman ludo slavio sa suigračima, lopta se vratila u gol...
Vidi originalni članak

Nemogući promašaji, lude proslave, sjajni golove... Nagledali smo se svega posljednjih godina na nogometnim terenima, no video koji je posljednjih dana postao viralni hit spada apsolutno u kategoriju 'vjerovali ili ne'.

Fox Sports Asia objavila je na svom Twitteru video vjerojatno najluđeg gola iz penala ikad uz poruku 'nikad ne slavite prerano gol iz penala'. Scene koje se ne viđaju često, ili ikad, dolaze s utakmice srednjih škola u Bangkoku.

Naime, utakmica je završila neodlučeno i dvije su momčadi pristupile izvođenju penala. Igrač je loptu namjestio na 11 metara, opalio iz sve snage po sredini gola i pogodio prečku. Lopta se odbila visoko u zrak, a golman je odmah počeo ludo slavlje, istrčao izvan kaznenog prostora kako bi proslavio sa svojim suigračima, no kad se okrenuo dočekalo ga je iznenađenje.

Lopta je dobila snažnu rotaciju, pala na travu desetak metara od gola i vratila se - u gol. Nesretni golman pokušao je stići na novu intervenciju, no uzalud. I, tako, igrač i golman u sekundi su zamijenili uloge. Igrač je ovoga puta slavio, a golman tugovao...

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rafa10 23.10.2017.

    Ovaj golman je gori od kengura kad je iso po kapu!!! 🤣🤣🤣🤣

  • bili_os2 23.10.2017.

    Vise ljudi nego na Maksimiru

  • Glasaj za HSP1861 23.10.2017.

    Hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare