To je to što me zanima!

Cirkus u Ledenoj! Zanoškog je udario dok je ovaj davao izjave

Čim su igrači izašli s leda, Bolzanov je Christopher DeSousa u prolazu zakačio Medveščakovog Toma Zanoškog koji je davao izjave za medije. Odmah je nastala tučnjava...
Vidi originalni članak

U Ledenoj dvorani Doma sportova dogodio se nesvakidašnji incident na hokejaškoj utakmici Medveščaka i talijanskog Bolzana (1-2) u sklopu Ebel lige.

Na kraju prve trećine došlo je do naguravanja između Saše Rajsara i Angela Micellija, poletjele su i šake, no suci su nekako smirili situaciju.

VIDEO

Ali, to je bilo kratkog vijeka. Čim su igrači izašli s leda, Bolzanov je Christopher DeSousa u prolazu zakačio Toma Zanoškog koji je davao izjave za medije.

Nastala je tučnjava i obojica su završila na podu, a DeSousi su tu pomagali i suigrači Petan i Halmo. Srećom, redari su uz pomoć sudaca opet 'ispeglali' situaciju.

Očekivala se kazna za DeSousu, ali suci su isključili i njega i Zanoškog koji više nisu smjeli zaigrati u toj utakmici.

Talijane je u vodstvo doveo Micelli (6:52), a onda dugo nije bilo golova sve dok Tyler Morley nije izjednačio (53:31). No, slavlje Zagrepčana je kratko trajalo jer je Michael Angelidis pogotkom četiri minute prije kraja donio pobjedu Bolzanu. 

Bolzano je unatoč pobjedi ostao zadnji s 31 bodom, a Medveščak je osmi s 38 bodova. U sljedećoj utakmici "medvjedi" 19. prosinca gostuju kod RB Salzburga. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zeljkog 18.12.2017.

    Smjesni ste (smo) sa tim hokejom.Nije to za Hrvatsku.Mali interes a jako puno ulaganja, garantovan debeli gubitak. Inace, volio sam i pratio hokej uvrijeme ekipe:Rataj, Renaud,Gojanovic..Ovo sada je za ugasiti svijetlo i laku noc.

  • MINISTAR_3 18.12.2017.

    Medveščak je klub idealan za kladionice,nikad ga nemreš pogodit

  • zvrka1977 18.12.2017.

    Sva sreća kaj su se pošorali pa ste čak i članak o njima napisali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare