To je to što me zanima!

Ćiro: Bilo bi čudo da ne odemo na SP u Brazil, ali čuda postoje

Štimčeva prednost je patriotski naboj koji prenosi na igrače savršeno. On je jedan inteligentan dečko, a ja to najbolje znam, rekao je Ćiro gostujući u trećem Dnevniku
Vidi originalni članak

Ako nemaš rezultat, sve ono što si najbolje radio prestaje biti dobro. U ovom slučaju, sve je napravljeno na dobar način. Štimac je inteligentan dečko, ja to dobro znam, uči na svojim greškama, a njegova je prednost patriotski naboj. On to prenosi igračima na savršen način, rekao je Ćiro Blažević gostujući u trećem Dnevniku HTV-a.

- Od prvog dana dršćem prema Štimcu. Kratko smo pričali, ali nisam mu ništa sugerirao. On u Bokšiću ima sjajnog suradnika, samozatajnog, ali čovjeka koji savršeno razumije nogomet i pravi su tandem - rekao je Ćiro. 

Hrvatska je napravila odličan posao. Nakon četiri kola imamo 10 bodova, no Ćiro upozorava da ništa nije gotovo.

- Svi koji sumnjaju u Štimca, nisu u pravu. On živi za reprezentaciju i neće pasti u zabludu s ovih 10 bodova. Nije ništa gotovo. Štimac mora držati dečke "našpanane" kako ne bi došlo do opuštanja - kaže legendarni trener.

- U vrlo kratkom vremenu Štimac je uspio nadahnuti reprezentaciju. Veliki smo favoriti protiv Srbije, ali to je derbi. A u derbiju je sve moguće. Jači smo i imamo renome i autoritet koji će Štimac znati iskoristiti. Idemo u Brazil, bilo bi čudo da ne odemo. Ali čuda postoje u nogometu - za kraj je rekao Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 19h11 18.10.2012.

    Daj ne može nan niko ništa, igramo ka barca.. sve iz dodira :D

  • reality_87 18.10.2012.

    Ja stvarno ne znam o čemu više ovaj Ćiro priča??? Jedan dan je njegova reprezentacija Hrvatska, drugi dan BiH, šta će biti treći dan...??? Stvarno nemam riječi, fujjj....

  • Hercegsiroki 18.10.2012.

    da nema Ćire, nebi bio po koji dobar savjet, ponekad nekom izborniku

Komentiraj...
Vidi sve komentare