To je to što me zanima!

Ćiro: Bit ću izbornik Hrvatske i "isprašit" ću Srbiju u Zagrebu!

Poručite Siniši Mihajloviću da ću ga oderati u Zagrebu. Neka slobodno spremi svoje haubice i mitraljeze, neće mu pomoći, u svom je stilu za Alo rekao Ćiro Blažević...
Vidi originalni članak

Trener svih trenera dao je intervju za Alo u kojem se osvrnuo na kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u kojem Hrvatska igra protiv Srbije. Siniša Mihajlović sjeo je na srpsku klupu, a srpski mediji pišu:

"Hrvati se boje da će Mihajlović u reprezentaciju vratiti Nemanju Vidića i Dejana Stankovića. Boje se i nacionalnog naboja koji bi Mihajlović mogao izazvati", piše Alo. 

- Ma tko se boji?! - odgovara Ćiro Blažević i nastavlja u svom stilu: 

- Za takve utakmice hrvatska reprezentacija mora imati najboljeg mogućeg izbornika. Budući da ću to biti ja, poručite Mihajloviću da ću ga oderati u Zagrebu i u Beogradu. Neka slobodno spremi svoje haubice i mitraljeze, neće mu pomoći - rekao je Ćiro. 

Podsjetio je novinar trenera svih trenera utakmice u Zagrebu '99. godine (2-2), nakon koje je Srbija otišla na Euro 2000. u Belgiji i Nizozemskoj.

- Nemojte mi to ni spominjati. Rekli su mi da dolazi Mihajlović iz Borova Sela koji zabija golove iz Rima. Ja sam rekao: "Ma kakav Mihajlović. On je trebao doći u Dinamo, ali nije imao ništa osim udarca". I eto, stvarno nas je "razbio" iz Rima sa svojim centaršutevima - dodaje Ćiro.

Na kraju je još jednom ponovio da vjeruje kako će odmjeriti snage protiv Siniše Mihajlovića u kvalifikacijama za SP 2014. godine i pokušati mu uzvratiti za '99. godinu. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • krticazg 24.04.2012.

    Gosp. Blažević, evo malo smo vas pustili van, a sada pod hitno na CT i MR mozga

  • ceta 24.04.2012.

    jooooooooooooooooj kako cemo vas poderati u ZG zajedno sa ovim senilnim starcem.........

  • josica 24.04.2012.

    zar nisi ti isprašio srbiju 1999 u Zagrebu ??? Isprašili su oni tebe, zato budi dobar i otiđi u mirovinu. Nisi ništa napravio osim sa Dinamom a iti malo ozbiljniji trener bi sa Ladićem, Bilićem, Štimcom, Šimićem,Jarnijem, Stanićem, Asanovićem, Bobanom,Prosinečkim Šukerom i Vlaovićem bio Svjetski prvak. Ni treći biti...(ja i danas plačem) nije malo. Najveći uspjeh Hrvatskog sporta. Ali ti nisi taj, zato tutanj u mirovinu i pusti malo manje bahate ljude da probaju nešto napraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare