To je to što me zanima!

Ćiro Blažević: Bolio bi me k.... da izvučem Hrvatsku!

Zadnjih 10 minuta sam se tresao, srce je lupalo sto na sat. Uh, ne ponovilo se, kaže Ćiro, kojeg tri boda dijele od dodatnih kvalifikacija za SP 2010.
Vidi originalni članak

Prije utakmice palio je cigaretu, jednu za drugom. Blijed, prestrašen kao nikad. Ćiri je trebao bod kako bi ostao ispred Turske. Posljednjih 10 minuta teško je proživljavao.
- Tresao sam se od straha, srce mi je lupalo sto na sat - rekao je Ćiro Blažević. Pomoćni sudac dodao je četiri minute. A onda Turci u drugoj pogodili stativu.
- Stvarno sam se bojao kao nikad. Uh, ne ponovilo se - rekao je Ćiro nakon susreta.
Za dodatne kvalifikacije treba mu jedna pobjeda iz dvije utakmice. Prva je sljedeći mjesec protiv Estonije. Pobijedi li, Ćiro bi u kvalifikacijama mogao naletjeti na Hrvatsku. Naravno, dođe li Hrvatska do te faze.
- E tek tada bi me žarko bolio kur...  Izvučemo li Hrvatsku, ja vam kažem da bi me tad živo bolio ku... Na SP bih išao ili ja ili Hrvatska - rekao je Ćiro, uvjeren da Ukrajina jednostavno ne može pobijediti Englesku u Kijevu u listopadu.
- Ma kod Gige u šupi. Primam oklade da će ih Engleska razbiti... - završio je Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • krajisnik 24.09.2009.

    Mozete pricati sto hocete decki ali Ciro ne samo da je car, vec i medijska pojava koja fascinira svojim izjavama. Ova izjava me nasmijala do bola i uzivam ga slusati kada je gost neke emisije. Fakat kao da gledam neki \"nadreality show\". :) Sto se tice zlobnika koji bi voljeli da se sastanu BiH sa Hrvatskom u barazu (vecina je ovdje iz Hrvatske to pozeljela), moj komentar je slijedeci:- Svjesni ste cinjenice da Hrvatska reprezentacija sve losije igra pa koga bi zeljeli nego BiH. Mislite da je ona najlosiji protivnik u dodatnim kvalifikacijama?!! Razmislite ponovo dragi moji,pozelite Slovence, s njima imate nekih nerijesenih racuna.Ako i dobijete BiH, molite se da nam se Dzeko, Ibisevic, Muslimovic, Misimovic i Salihovic povrijede ito istovremeno, jer cete u protivnom da izgubite.Pratite malo lige u kojima igraju pa cete znati o cemu vam pricam. Mislim da ce Bosna s ovom ekipom napraviti ono sto ste i vi 98\". Pozdrav i puno srece, nisam nacionalista niti zlobnik, ipak smo susjedi.

  • bh-fanaticos 11.09.2009.

    ciro vas je doveo do povijesnog uspjeha,trebate da mu stope ljubite,vi ste jedna nezahvalna nacija,ako budete igrali s Bosnom baraz budite sigurni da ce te ispasti.... BHF

  • Erta 10.09.2009.

    Bravo Ćiro,Bosna igra fantastično čestitam,a vi hercegovci patite niste nigdje prispjeli jer ste bolesni i iskompleksirani. Nadam se da će Hrvatska proći baraž.Hrabre prati sreća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare