To je to što me zanima!

Ćiro je stigao u Solin: Siguran sam 70 posto da ću biti trener

Sjajno ste me dočekali i to je jedna velika hipoteka koja me obvezuje da će se ovo sve završiti na obostrano zadovoljstvo. Jako sam sretan što sam ovdje, kaže Ćiro
Vidi originalni članak

Iako bi konačna odluka trebala biti poznata sutra oko 14 sati, kako sada stvari stoje Miroslav Ćiro Blažević blizu je preuzimanja NK Solina.

- Ako bi se sad izrazio u postocima, recimo da sam 70 posto trener Solina. Oduševljen sam koliko su me iskreno svi ovi čestiti ljudi primili i odmah mi ukazali na problem koji znamo da postoji, a to je problem terena - kazao je Blažević, koji će sutra obići stadion i nekoliko terena u okolini Solina kako bi se uvjerio u ono što ga čeka.

- Valjda je svima jasno da ja nisam došao po novac, ovdje sam došao po život, a ja živim dok radim. 

Predsjednik Solina Joško Delale najavio je kako klub razmatra o dovođenju nekoliko pojačanja.

- Iz Malezije nam se vraća Alen Guć, s Hajdukom i RNK Splitom ćemo, nadam se, također dogovoriti posudbu nekoliko igrača, a sada se povlačimo na sastanak Izvršnog odbora. Više vijesti znat ćete sutra - zaključuje Delale.

Ćiro: Ovo je jedna velika hipoteka koja me obvezuje

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, doputovao je oko 16 sati na pregovore u drugoligaša NK Solin. 

Ispred hotela "President" dočekali su ga predsjednik kluba Joško Delale, gradonačelnik Solina Blaženko Boban te svi članovi Izvršnog odbora kluba. 

Prije nego su se povukli na pregovore Ćiro je izjavio: 

- Sjajno ste me dočekali i to je jedna velika hipoteka koja me obvezuje da će se ovo sve skupa završiti na obostrano zadovoljstvo. Jako sam sretan što sam ovdje, često za Kvarner kažem da je najljepši dio svijeta, ali kad sam slijetao zrakoplovom u Split još jedanput sam se uvjerio da ste vi privilegirani što živite u najljepšem "ćošku" na svijetu. Zašto onda i ja ne bih bio privilegiran? - rekao je Ćiro.

Ćiro će prespavati u Solinu, sutra ujutro obići će stadion i pomoćni teren kako bi se uvjerio u ono što ga očekuje.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • vega65 07.01.2014.

    30% da nećeš

  • vega65 07.01.2014.

    U solin - soli na rep Ćiro ajde se odmori

  • zokinjo 07.01.2014.

    ...neka, treba čovjek koji zna posao svakom klubu, a i privući će gledatelje i medije, super, naprijed legendo i odvedi ih u prvu ligu:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare