To je to što me zanima!

Ćiro Blažević: Narod je shvatio i promijenit će vlast u HNS-u

Nemojte me zaj...vati, nemojte narod zaj...vati. Narod je shvatio da mora promijeniti i promijenit će vlast u HNS-u. Oni jednostavno ne mogu više opstati, kaže Ćiro...
Vidi originalni članak

Prilikom obilježavanja 15. godišnjice smrti dr. Franje Tuđmana u Splitu, Miroslav Ćiro Blažević komentirao je zahtjeve navijača za promjenama u HNS-u.

- Kapa im do poda, dosta su trpjeli. Svi pričaju gluposti kako su napravili nesportsku gestu i nisu igrali, treba tražiti uzrok. Činjenica je da se u njima akumulirao jedan revolt koji je morao eksplodirati – rekao je Blažević.

Na pitanje kako Alojzije Šupraha može sjediti u Izvršnom odboru u HNS, a osuđen je za napad na Marina Brbića, Ćiro je eksplodirao.

- To su pojedinosti u kojoj ne bih želio ući. Ne smijem, ali nemojte me zaj...vati, nemojte narod zaj...vati. Narod je shvatio da mora promijeniti i promijenit će. Ne mogu oni više opstati – rekao je Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • eroHercegovac 09.12.2014.

    Postao ciro ko Nives, ševka, drozga, iz pastete iakace, penzicu odi vise umri kad ne znas doatojanstveno otici, ti si cinaKur a ne neki strucnjak, koga si ti vodio, xamax sangaje varteks jajduka di su vrhunski klubovi moj cirohito, ajd vise suti ili umri

  • black legion 08.12.2014.

    brini se ti o zadru!!!!!!!

  • moslavina995 07.12.2014.

    Blaževiću prestani već jednom lupetati i zaje...... taj narod koji spominješ.Svi ti se smiju i igrači koje ti,kao treniraš.Ajde, ti i tvoje treniranje više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare