To je to što me zanima!

Ćiro Blažević se nudi: Bio bih prvak svijeta sa Slovencima

Sine, to bi mi bila 6. reprezentacija nakon Švicarske, Irana, Hrvatske, BiH i Kine. Pun sam energije za taj posao, sa Slovenijom bih bio svjetski prvak, rekao je Ćiro
Vidi originalni članak

Ćiro Blažević ne posustaje. Ne samo da mu u 77. godini nije dosta što vodi NK Zagreb, već bi on i drugi angažman. Za slovenski portal Ekipa.org izjavio je da ne bi imao ništa protiv da preuzme Sloveniju koja upravo traži izbornika.

– Sine, to bi mi bila šesta reprezentacija nakon Švicarske, Irana, Hrvatske, BiH i Kine. Pun sam energije za taj posao, sa Slovenijom bih bio svjetski prvak – rekao je Ćiro.

Glavni konkurent mu je Srećko Katanec.

– Bilo bi nepravedno da o njemu ne kažem sve najljepše. On je najbolji – rekao je Blažević koji na klupi Zagreba odrađuje drugi mandat.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • casio 13.12.2012.

    Vjerovatno bi puno napravio za popularizaciju nogometa u sloveniji..Ali i Katanec zna posao. I s jednim i drugim Slovenija ne može promašiti.

  • uskodugousko 13.12.2012.

    ćiro puna kapa mi je tebe i tvojih fora,imam osjecaj da bi za 1000kn i guze dao mamicu,a za malo više bi bio i izbornik srbije.idi i odmaraj pusti novce više,imaš i dosta za 3 života,uzivaj zaslužio si

  • Lena_25 12.12.2012.

    mamic,bilic,jurcic,prosinecki mogu se sakrit iza njega!! carr

Komentiraj...
Vidi sve komentare