To je to što me zanima!

Ćiro demantira odlazak: Ne odlazim, ma to su gluposti

Ne odlazim s mjesta izbornika, o tome nisam ni s kim ni razgovarao, pogotovo ne za taj portal, demantirao je Ćiro Blažević napise na Index.hr-u
Vidi originalni članak

Jednostavno, mi ne možemo pronaći zajednički jezik. Oni su nejedinstveni oko bilo čega, ja to ne razumijem. Kako takvi ljudi uopće mogu voditi savez. Nema smisla da se zaj....... međusobno, ja ću se s njima naći i razići civilizirano, prenio je Index.hr riječi izbornika BiH reprezentacije Ćire Blaževića, najavivši da napušta klupu BiH. Razlog je, navodno, neslaganje s čelnicima saveza oko izbora novoga glavnog tajnika, odnosno činjenica da IO saveza nije izabrao Muniba Ušanovića. Do Ćire nije bilo lako doći, no kasnije je ipak za 24sata rekao:
- Ne, ne odlazim, to su gluposti! Doviđenja!
I to je bilo sve od Ćire Blaževića. Iako očito neraspoložen za razgovor, Ćiro je vrlo jasno demantirao odlazak s mjesta izbornika. Ili se u međuvremenu predomislio ili su mu 'stavili riječi u usta'...
- To što su neki zlobnici objavili nije istina. Nisam ni znao da je to objavljeno, ali navikao sam na takve gluposti - rekao je Ćiro za Večernji list i dodao:
- Neću podnijeti ostavku, nisam o tome ni s kim razgovarao, a pogotovo ne za taj portal. Postoje neki nesporazumi u NS-u BiH, ali ne pada mi napamet zbog toga podnijeti ostavku.
U svakom slučaju, bivši hrvatski izbornik očito nastavlja svoj pohod prema SP-u u Južnoj Africi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare