To je to što me zanima!

Ćiro i Edin Džeko 'srušili' Belgiju: Past će i Španjolci

Bosna i Hercegovina pobijedila je 2-1 Belgiju u Zenici, a oba gola zabio je napadač Wolfsburga Džeko. BiH je na najboljem putu prema SP-u...
Vidi originalni članak

Tata opet piše povijest, izjavio je nakon utakmice Miroslav Blažević junior. Ćiro je zaludio Bosnu. Navijači žele takvog predsjednika, a izbornik BiH ne može hodati bez zaštitara jer svatko ga želi taknuti, rukovati se s njim...
- Ne mogu razočarati naše navijače. Na početku ćemo pokazati Belgiji da ovdje nema što tražiti - najavljivao je Ćiro utakmice. Obećanje je ispunio. Edin Džeko golovima u 12. i 15. minuti doveo je BiH u vodstvo, a nakrcani stadion Bilino Polje u delirij. Oko stadiona se zapalilo nekoliko vatrometa, a odjekivalo je: “Ćiro, majstore”.
Nakon prvog Džekina gola navijač je procijenio Wolfsburgova napadača na 25 milijuna eura, a nakon drugog na 30. Prognoze mu se možda i ostvare jer Džeko je na obje utamice protiv Belgije gledao skaut Manchester Uniteda. Nakon utakmice Ćiro se s igračima izljubio na centru igrališta i predvodeći ih otrčao počasni krug. Stadion je, vidjevši Ćiru (72) kako “šprinta”, još jednom zagrmio: “Ćiro, Ćiro”.
- Malo tko može pobijediti istog protivnika u četiri dana. Može Španjolska, ali zato što je ona prvak Europe - rekao je izbornik BiH  i nastavio u optimističnom tonu:  
- Ta Španjolska još ni od koga nije izgubila, ali ovdje neće proći. Španija će ovdje pasti jer ćemo biti kompletni.
Iako je BIH od 62. minute imala igrača više, u posljednjoj minuti primili su gol i u sudačkoj nadoknadi strepili za pobjedu. Na kraju je Zenica ipak slavila Ćiru i Džeku.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • costa93 02.04.2009.

    Bosna the best ....poz iz makedonije

  • Goge61 02.04.2009.

    Ćiro kraljuuuuuu...čestitke BiH...dok tatek vodi, ne bojte se, samo igrajte dječaci.....BRAVOOOOOOOO......:)))))

  • Knight Cross 02.04.2009.

    jebeeeno al necemo sad pretjerivat......

Komentiraj...
Vidi sve komentare