To je to što me zanima!

Ćiro: Ja sam za Mamića, a novi trener Dinama treba biti Besek

Trener svih trenera Ćiro Blažević otkrio je svog favorita za novog trenera Dinama. Po njegovom bi to trebao biti Besek, a podržao je i Mamićevu borbu protiv Maleša...
Vidi originalni članak

Iako je još na radu u dalekom Iranu, Ćiro Blažević iz sata u sat prati zbivanja u domaćem nogometu. Pogotovo u svom Dinamu i korupcijama nagriženom HNS-u. Spominjao se i kao mogući novi trener Dinama, no odbacio je tu mogućnost, a za Net.hr otkrio je tko je njegov favorit za klupu 'modrih'.

- Dražen Besek, ne znam pouzdano, ali mislim da će on biti novi trener Dinama. Mlad je, perspektivan, već se dokazao. Gdje god je bio, ostavio je traga, a uz to i nije skup - elaborirao je svoj izbor Ćiro.

Rekao je i kako je u borbi za HNS po novom na strani Zdravka Mamića dodavši kako je on uvijek kontra i da se drži one: 'Ne udaraj čovjeka dok je na koljenima'.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • user_125528 23.12.2011.

    Opet cu ja!! Moze li mi neko objasnit sto se dogodilo s istinom i iskrenim novinarstvom? Odjednom se Mamic pozlatio i ajmo sad malo gazit Malesa!! Sad je males kupovao prvenstva i druzi se s kriminalcima a Mamic je senzibilan i velikog srca i jedina karika koja nekako spasava nas nogomet!! SRAMOTA!!!

  • Ivo Lola Ribar 23.12.2011.

    a koga bi stara lopina mogla podrzati, postenjaka???? puno je lopovskih fora maminjo naucio bas od tog starog zlikovca. neka isprica kako je skup sa markovicem uzimao od 50 do 100 tisuca maraka za nastup na sp-u u francuskoj. ionako o tome cijeli grad prica pa neka se prica i u uskoku.

  • njonjo 23.12.2011.

    Zamolio bih reportere da nestavljaju pocetak sa ..trener svih trenera jer Ciro jedino prodaje maglu, on nije mogao po znanju ni kopacke cistiti pokojnom Tomislavu Ivicu, koji je bio HRVATSKI TRENER SVIH TRENERA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare