To je to što me zanima!

Ćiro je pozvao tinejdžera s tribine jer mu je falio igrač

Na treningu reprezentacije BiH Ćiro Blažević je s tribine pozvao Alena (15), jer mu je nedostajao jedan igrač za utakmicu. Alen je asistirao Džeki
Vidi originalni članak

Reprezentativci BiH stajali su spremni za međusobnu utakmicu. Odjedanput je netko od igrača povikao:
- Šefe, nas je jedan manje...
Izbornik reprezentacije Ćiro Blažević na brzinu je prebrojao igrače i kad je shvatio da je zaista tako, podignuo je ruku i rekao:
- Ajde, mali, ulazi u igru.
S ruba terena potrčalo je dijete, nikome nije bilo jasno što se događa. Napad BiH u toj utakmici bio je Džeko i Bečić - 40 milijuna eura vrijedan napadač Wolfsburga i dijete iz Opatijine škole.
- Presjeklo me kad mi je gospodin Ćiro rekao da uđem, bilo me je strah - rekao je 15-godišnji Alen.
No nitko od reprezentativaca BiH nije mario, dečko je bio član momčadi kao i svaki drugi. U jednom trenutku 15-godišnji Alen dobio je loptu i asistirao za vodstvo svojih 1-0. Drugi gol zabio je Edin Džeko, a mali Alen Bečić poslije utakmice je rekao:
- Džeko i ja odličan smo tandem. Ja sam asistirao za prvi, on je zabio drugi gol - sretno je izjavio Alen.
Sinu Ćirina prijatelja ovo nije prvi “nastup” za reprezentaciju BiH. Često mu Blažević, “trener svih trenera”, da priliku na treningu. Ovo je posve normalno u ovoj momčadi. Iako ih u subotu čeka vjerojatno najveća utakmica u povijesti, svi su opušteni u reprezentaciji. Svi osim jednog čovjeka.
- Sine, slabo spavam kako se bliži utakmica, sve slabije - rekao je izbornik BIH.
Vidjelo se to iz svakog njegova pokreta, nije to bio onaj veseli Miroslav Ćiro Blažević. Pognute glave hodao je travnjakom, cijelo vrijeme o nečemu je razmišljao.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • JAX 11.11.2009.

    zasto svi spominjete navijanje protiv turske koliko se ja sjecam zdusno su bodrili brazil kad je na proslom sp igrao protiv hr

  • taurus1986 11.11.2009.

    mlatimudane ovako sta se tiće čire san ti sve reka,normalan spličanin hrvat ili normalan čovik nemoze imat nista protiv Čire i tu je točka!! A sta se tiče Muslimana u BiH koji su navijali za tursku ni oni nisu normalni i glupo mi je pričat o šačici muslimana koji su navijali za tursku ja bi radije priča od 80% hrvatskomuslimanskog naroda ne računajuči srbe koji su 100% navijali za Hrvatsku,nego o 5 auta sta su trubili i od nekolicine mularije kojima je bilo samo do provokacije i tuče i takvim muslimanima mi se neda pričat. To je isto ko da pričamo o hrvatima i ti meni spomeneš one koji su zatvoreni u lepoglavi i radis predrasude o hrvatima preko njih!!! Kuiš!!! ??

  • mlatimudan 11.11.2009.

    Krajisnice ti se nemaš ša javljat ostani u africi i nemoj se vraćat vamo jer još nije prestala hajka na ratne zločince iz tvoje"krajine" je li ti martić kum kojem ditetu!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare