To je to što me zanima!

Ćiro: Jovanoviću, ti si običan papak, koprcaš se u močvari

Jovanoviću ne možeš napraviti reda jer si obični papak, to ti stari Ćiro kaže. Rekao si da ćeš očistiti močvaru, a sam si u nju upao i koprcaš se, rekao je Ćiro za RTL
Vidi originalni članak

Ćiro Blažević na 12-metarskoj jahti uživa u čarima Jadrana, ali imao je što za reći u svom stilu, iako je na odmoru.

- Jovanoviću, moraš napraviti reda, ali to ne možeš jer si obični papak, to ti stari Ćiro kaže. Rekao si da ćeš očistiti močvaru, a sam si u nju upao i koprcaš se. Žao mi te je. Kompromitirao si vladu, njen kredibilitet i autoritet - rekao je za RTL.

Misli kako idila Šukera, Štimca i Mamića neće dugo trajati.

- Igor je shvatio da je Jovanović 'nula' i da Mamić komandira pa mu se priklonio, ali poklat će se pod hitno - zaključio je legendarni trener nad trenerima.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • psukan 13.07.2012.

    potpisujem gore navedeno.

  • lstojcic 11.07.2012.

    Ma pustite ovog ćiroglavog već jednom na miru.Te sad kupio jahtu,te sad rekao ovo ,te napravio ono,zamijenit će neprikosnovenog Antu u svim medijima i samo dajete čovjeku prostor koji ni po čemu ne zaslužuje kao ni onaj čin koji je dobio samo zato što je jednoj o------j ženi postao dežurni potrčko a za džavu je napravio jedno veliko ništa,Smjestite ga već jednom u ropotarnicu jer takvi izlapljeli starci samo služe za izazivanje razdora.

  • Superteška 11.07.2012.

    Nekada paž na dvoru poglavnika a sada mora plaćati za intervju. Najteže mu je što je Otto komentirao EP a njega nitko nije niti pitao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare