To je to što me zanima!

Ćiro mijenja sve u Zagrebu: Zbog njega sada jedu bifteke!

Do Ćirina dolaska igrači Zagreba nisu smjeli ni zakoračiti na teren na kojem trenira naša reprezentacija. Sad i oni na njemu treniraju. I ručkovi su postali mnogo bogatiji
Vidi originalni članak

Mlađe igrače impresionirali su njegova pojava i nastup, a starijima je čast što mogu surađivati s Ćirom Blaževićem, kažu informacije iz svlačionice Zagreba.

Na prvom treningu Zagreba Ćiro je krenuo s naredbom:

- Idemo, svi pružite ruku gradonačelniku!

No rukovanje s Bandićem nije jedina novost koju je dobri stari Ćiro donio u NK Zagreb. Taj prvi trening igrači su odradili na igralištu koje već neko vrijeme gotovo nisu smjeli ni pogledati. Glavno igralište centra u Veslačkoj bilo je rezervirano za Štimčevu momčad. Isključivo. Ćirinim dolaskom to se promijenilo.

- Tu ćemo trenirati - rekao je Ćiro gledajući “tepih” na igralištu.

I želja mu je ispunjena.Do tog trenutka ograda je bila zatvorena, a zagrebaši nisu smjeli ni zakoračiti na teren. Ćiri se ta ideja nije svidjela i promijenio je režim.

A promjene je Ćiro donio i u kuhinju. Do početka njegove ere igrači su se u kampu hranili onako, obično. Sad više baš i ne.

- Nema više toga. Sad jedemo najfinije bifteke. Toliko lijepo izgledaju da sam jednog umalo odnio doma - sa smiješkom je izjavio jedan od igrača.

S njegovim dolaskom poklopio se i dolazak novog sponzora. Zagreb je protiv Hajduka prvi put zaigrao u novim dresovima. Jedino što Ćiro nije uspio promijeniti je rezultat. Poraz 1-0 od Hajduka u njegovu debiju u Kranjčevićevoj jubilarni je deseti Zagrebov.

- Imamo perfektne uvjete. Ovakav centar nema nitko u Hrvatskoj i to je dodatna obaveza za sve nas. Bilo bi glupo da klub s takvim uvjetima ispadne u drugu ligu - kaže Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • zokinjo 12.11.2012.

    Ćiro, majstore:-)

  • Yassa 11.11.2012.

    ćiro je gospodin , škrtac, šarmer, blefer ćiro je najbolje što smo imali u nogometu zadnjih 20godina , ćiri se trba nakloniti

  • Poison_Cooper 11.11.2012.

    sa zagrebom do lige prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare