To je to što me zanima!

Ćiro: Nakon crvenog rekao sam 'je..t će im Kovačić majku'

Nisam vidio Mandžukićev prekršaj. Bili smo svi malo u nevjerici, ali već u svlačionici smo se smirili i rekli si: 'Ajmo to završiti kako treba', rekao je Olić nakon utakmice
Vidi originalni članak

Dogodilo se ono što sam najavio da ćemo ih , kako bi to Zdravko rekao, pregaziti kao plitak potok. Nisam vidio Mandžukićev prekršaj. Bili smo svi malo u nevjerici, ali već u svlačionici smo se smirili i rekli si: 'Ajmo to završiti kako treba, rekao je Ivica Olić zbog kojeg je na utakmicu došlo 45 ljudi iz rodnog sela Davora.

Ćiro Blažević u svojem stilu je prokomentirao utakmicu. Oduševio ga je Mateo Kovačić.

- Čim je Mandžukić dobio crveni rekao sam da je to dobro! Sad će mali Kovačić imati mjesta da im je.. majku, rekao je Ćiro.

- Dobro da smo pobijedili jer bi u slučaju poraza Mandžukića svi zapamtili kao povijesnog krivca - dodao je Ćiro.

U busu je svirala 'Ruža Hrvatska'.

- Hvala Igoru Štimcu i njegovom stručnom stožeru što su položili temelj za ovaj rezultat - rekao je Ivan Perišić koji je iz svlačionice izašao krvava lakta.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Crveni jastreb 21.11.2013.

    Koliko mi je draga pobjeda Hrvatske toliko mi je drago ponovo pojavljivanje dragog nam čire.

  • kurcubic 21.11.2013.

    ajde ciro ne laprdaj ,lako je bit general poslije bitke ,ti si znao ,daj postedi nas tih glupih izjava i pusti da uzivamo u ovom plasmanu ,idi covjece pecaj ,idi u penziju ,sta se hvatas corava posla sa ttim izjavama ,je si li ti svjestan da je tebi skoro 80 godina ,allloooo ,da je nogomet napredovo u svim segmentima ,tvoje je proslo po pitanju slaganja taktike ,to ti je odprilike da ides sad taksirat sa pezejcom u los angelesu ,idi covjece uzivaj i nemoj bar meni prodavat muda pod bubrege ,cuj on je znao ,znao sam i ja al kad je utakmica zavrsila

  • Popolo 20.11.2013.

    ma reko si ti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare