To je to što me zanima!

Ćiro o Petevu: J***š trenera kojeg se vlastiti igrači ne boje

JAKO LOŠE Ivajlo Petev je momčad preuzeo od Cice Kranjčara kad je zaostatak za Rijekom bio četiri boda. Pola godine kasnije, zaostatak za Riječanima je - pet
Vidi originalni članak

Imali su meč loptu u rukama, naslov prvaka. A što su napravili? Usra.. su se jedne Istre i izgubili bodove. Sad sam siguran da će Dinamo biti prvak, vidjet ćete, javio se trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević.

U karijeri je vodio ‘milijun’ klubova, između ostalih, Dinamo i Rijeku, osvajao naslove, vodio pet reprezentacija....

- Rijeka nema karakter, nema šampionski mentalitet. Pala je na ispitu, koji je morala položiti. Nemaju ono što šampion mora imati i to je bilo vidljivo u Puli. Nisu bili na visini zadatka i to će ih stajati naslova - smatra Ćiro.

Dinamo je u Maksimiru izgubio od Hajduka i Rijeka je, pobjedom protiv Istre, mogla pobjeći na sedam bodova, prednost koju bi teško ispustili. Ovako, razlika je pet bodova, a Rijeka u posljednjem kolu, 27. svibnja, gostuje u Maksimiru.

- Dinamo ne briljira, ali ima iskustvo osvajanja naslova. U redu, u derbiju su podbacili, ali često u derbijima favoriti podbace, nije to ništa novo - kaže Ćiro.

Podbacio je i Ivajlo Petev, koji je na klupi ostavio kreativce koje ima u veznom redu, Sammira i Antu Ćorića. Ćorićev dribling i nekoliko poteza pokazali su da je prava šteta što nije priliku dobio i ranije. Sastav koji je istrčao nije bio na visini i osim Soudanija, ostali kao da su istrčali na jutarnje razgibavanje.

Nakon utakmice Dinamovi igrači redom su ponavljali da ne izgledaju kao momčad, da je to igra bez igre i da s takvim pristupom teško mogu sustići Rijeku. Točnije, nemoguće. Drugim riječima, malo su opleli i po bugarskom treneru.

- Ma i igrači sviraju ku... Što nisu pobijedili, što će ti trener? Aha, e tu bi se zajeb.. Trener ti itekako treba, samo ne trener kojeg se igrači ne boje. Jeb... trenera kojeg se igrači ne plaše, taj bolje da i nije trener - kaže Ćiro.

Zdravko Mamić, kažu izvori iz Maksimira, već je razmišljao o promjeni, ali Peteva spašava to što šef trenutačno nema bolje rješenje. Ne kiksa li još koji put, Petev će ostati do ljeta, a tad bi na klubu navodno trebao sportski direktor Romeo Jozak. Bio bi “menadžer engleskog tipa”...

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dida124 25.04.2017.

    Ćiru navijači zovu peder svih pedera, a pederi novinari upornom trenerom svih trenera, iako se zna da on nije nikakav trener već hvalisavac, prostak i lažov. Kojeg je igrača stvorio u karijeri?

  • OrcaPerestrojka 24.04.2017.

    Kaj reći nego bahati bezobrazni bosanac, ne Hercegovac. Lik psuje omalovažava a 3 mjesto je osvojio samo zato što smo tada imali svemirsku ekipu, s prosječnim trenerom već tada starim. A kaj rećo o Debrecenu. Tu je pokazao znanje. Tipični blefer koji puno priča.

  • tomicalomica 24.04.2017.

    Neznam jel bi se smijao ili plakao na ovakav osvrt ..." Petev je preuzeo momčad od Cice sa 4 boda zaostatka za drugoplasiranim a sada 6 mjeseci to je palo na - 5 ??? Rijeka u međuvremenu nije niti jednom izgubila haloo ? Ako se ne varam ovo je samo drugi poraz od kada je Petev u Maksimiru,, šta ste očekivali od čovjeka , da će uzet ligu bez izgubljenih bodova i pokorit Evropu možda? Presmiješno

Komentiraj...
Vidi sve komentare