To je to što me zanima!

Ćiro prihvatio poraz, pa dan poslije ipak bio razočaran

Miroslava Blaževića na kraju je ipak razočaralo to što je BiH izgubila 1-0 od aktualnih europskih prvaka Španjolaca na njihovom terenu
Vidi originalni članak

Iako smo izgubili, jako sam sretan jer ipak nije mala stvar minimalno izgubiti od najboljeg sastava na svijetu, rekao je Ćiro na konferenciji za novinare nakon poraza od Španjolske 1-0.
Istina. Izgubiti od aktualnih europskih prvaka na njihovu terenu nije sramota jer Španjolci su izuzetno moćna momčad i vrlo je teško očekivati bodove na Pirenejskom poluotoku i mnogo jačim reprezentacijama od Bosne i Hercegovine.
No nakon prospavane noći Ćiro je promijenio mišljenje i ipak priznao pravu istinu.
- Ne mogu vam opisati koliko sam razočaran nakon ovog poraza. Dobili smo gol iz čistog zaleđa, a ne mogu se oteti dojmu da smo zaslužili barem bod - kazao je Miroslav Blažević.
A gol je pao u drugom poluvremenu. David Villa u 58. minuti sjajno je pogodio iz mrtvoga kuta za 1-0, no situacija je bila veoma sumnjiva. Uostalom, dvojben je bio i penal, koji je škotski sudac Thompshon u 36. minuti dosudio za europske prvake, ali je tad napadač Valencije promašio gol. Drugu priliku Španjolci nisu propustili, pa su ipak uspjeli osvojiti tri boda.
BiH je u Murciji imala jednu pravu priliku. Edin Džeko izbio je sam ispred Casillasa i, umjesto da puca, želio je nesebično dodati kapetanu Misimoviću, no Španjolci su se ipak uspjeli obraniti.
- Da smo u toj akciji postigli gol, vjerujte mi da bi utakmica bila gotova. Ja bih to još više zatvorio i koliko god bili jaki, španjolski napadači ne bi nam uspjeli zabiti gol - rekao je novi izbornik BiH Miroslav Blažević.

ĆIRO: ESTONCE MORAMO DOBITI

U drugom kolu kvalifikacija Bosnu i Hercegovinu očekuje utakmica protiv Estonije u Zenici. Estonci su izgubili 3-2 od Belgije u gostima, a to dovoljno govori o njihovoj snazi.
- Najteže je igrati utakmice u kojima su bodovi unaprijed upisani, ali mi u srijedu jednostavno moramo pobijediti, pa ćemo to i učiniti, rekao je izbornik BiH Ćiro Blažević.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare