To je to što me zanima!

Ćiro: Pušio sam, ali sam bacio kad su me upozorili!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izbornika BiH Miroslava Ćiru Blaževića Uefa će kazniti zato što su televizijske kamere snimile kako je tijekom utakmice zapalio četiri cigarete
Vidi originalni članak

Ma nisam pušio, prva je reakcija Ćire Blaževića nakon informacije da će ga Uefa kazniti zbog pušenja tijekom utakmice.
Možda bi mu “disciplinci” i vjerovali na riječ, no u “borbi” ušiju i očiju pobjeđuje potonje. Jer Ćiru su ulovile televizijske kamere. Pregledavanjem snimke uočili su da je izbornik BiH tijekom 90 minuta zapalio četiri cigarete.
- Dobro, zapalio sam. Ali sam bacio čim su me upozorili. Nisam ni sanjao da će me sad zbog toga kazniti - pravdao se Ćiro.
Kao trener Zagreba nije se libio zapaliti na klupi. Jedanput je zaboravio cigarete pa je pomoćnika tijekom susreta poslao u svlačionicu da mu donese kutiju Marlboro Lighta.
- Mogu cijelu utakmicu odgledati a da ne zapalim. Nije problem. No dođe mi u određenom trenutku da zbog nervoze ili nečega drugog zapalim. I učinim to bez razmišljanja - kaže Ćiro.
U srijedu njegova reprezentacija dočekuje Armeniju, a Uefa će pod posebnim povećalom imati Ćiru. Jer pušenje su odlučili potpuno izbaciti iz nogometa i strogo će kažnjavati sve prijestupnike.
- A nema mi druge nego da bacim cigaretu. Nema tu puno filozofije. To je jedini lijek protiv kazni - završio je Ćiro Blažević.

'PRIJE ĆU SE OSTAVITI NOGOMETA NEGO CIGARETA'

Bivšeg izbornika Meksika Ricarda Lavolpea uhvatili su kako puši u hodniku, koji vodi do izlaska na teren, uoči utakmice Meksika i Irana na SP-u u Njemačkoj.
- Fifa me upozorila, no bez cigarete ne mogu. Ako moram birati između cigarete i nogometa, ostavit ću se nogometa. Cigareta mi je pravi užitak - rekao je tada Ricardo Lavolpe.
'UVIJEK ĆU PLATITI, VRIJEDI!'
Trener Colon Santa Fea puši tijekom utakmica i za to plaća kaznu od 500 eura.
- Nije mi žao. Vrijedi za takav užitak - kaže Antonio Mohamed.
SOCRATES TRI KUTIJE NA DAN
Jedan od najboljih brazilskih nogometaša svih vremena, Socrates, tijekom karijere pušio je tri kutije na dan. Inače, po struci je liječnik.
BASLER PUŠIO U SVLAČIONICI
Tijekom igranja u Werderu njemački nogometaš Mario Basler izjavio je kako jedva čeka poluvrijeme da bi u predahu mogao zapaliti cigaretu.
BILIĆ ZAPALIO NAKON UTAKMICE S TURSKOM
Hrvatska je u četvrtfinalu EP-a izgubila od Turske na penale. Odmah nakon poraza Slaven Bilić ostao je sjediti na klupi. Izvadio je cigaretu i zapalio.
VEDRAN RUNJE CIGARE PUŠI NA HOTELSKOM BALKONU

U Bad Tatszmandorfu, hrvatskom kampu tijekom EP-a, Runje bi u trenucima odmora izašao na balkon i zapalio cigaru.
BORIS ŽIVKOVIĆ IZAŠAO IZ SVLAČIONICE S CIGARETOM

Nakon što je Hajduk u Varaždinu primio četiri “komada” u pola sata, kapetan je iz svlačionice izašao s cigaretom u ustima.
GIANLUIGI BUFFON ZAPALIO CIGARU NA TERENU

Francesco Toldo zabio je gol za 1-1, a pritom je napravio prekršaj na Buffonu, koji sudac nije vidio. Iznervirani Buffon, sjeo je na teren i zapalio cigaru.
NA DODJELU MEDALJA STIGAO S 'ČIKOM' U USTIMA
Milan je u Istanbulu u finalu Lige prvaka izgubio od Liverpoola na penale. Trener Milana Carlo Ancelotti na dodjelu medalja stigao je s cigaretom u ustima.
DINO RAĐA PODIGAO POKAL I ZAPALIO NA PARKETU
Košarkaši Splita osvojili su naslov prvaka 2003. pobjedivši Cibonu u Zagrebu. Dino Rađa od sreće je uzeo cigaru, zapalio i prošetao se parketom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jasnna 14.10.2008.

    ćiro je odavno popušio.

  • mirni1 14.10.2008.

    bosanac trenira bosnu i prestanite nas više maltretirati s natpisima o njima. kog to zanima?

  • Šale-OS 14.10.2008.

    S cigaretom nisi sam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare