To je to što me zanima!

Ćiro snimao spot za ''Happy'', ali nema sreće u prvenstvu...

Nakon što je srušio Jedinstvo, Ćiro Blažević je u svom Travniku snimao spot za popularnu pjesmu ''Happy'', ali osmijeh mu je s lica ipak skinula momčad Bratstva
Vidi originalni članak

U derbiju 21. kola Prve lige Federacije BiH Bratstvo je zaustavilo veliki niz Slobode. Momčad iz Gračanice slavila je s 2-0 i tako se Tuzlacima približila na samo bod zaostatka. Ovo će biti veliki korak unazad za ekipu Ćire Blaževića koji se žele vratiti u Premijer ligu BiH.

Pred punim tribinama briljirao je nekadašnji vratar Slobode, Zrinjskog, Osijeka i Dinama Romeo Mitrović koji je u nekoliko navrata sjajno zaustavljao igrače gostiju.

Ovaj rezultat s oduševljenjem je dočekan u Bihaću, gdje je vodeće Jedinstvo pobijedilo Radnički 1:0, te sada ponovno na vrhu imaju prednost od tri boda pred Ćirinom Slobodom.

Nedavno je sveprisutni trener svih trenera sudjelovao i u snimanju spota za pjesmu ''Happy'' Pharrella Williamsa koju su snimali u njegovom rodnom Travniku.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • joms 06.04.2014.

    Ćiro nema ekipu za premier ligu, ali namještanjem će vjerovatno ući u premier ligu... prije par kola Čapljina - Sloboda igrali , 0:0 na poluvremenu, ulazi predsjednik slobode u svlačionicu Čapljine i nudi premije ako se pusti Slobodi.....i naravno Sloboda pobjeđuje 0:1

  • drmm 06.04.2014.

    ...a i slika vam baš nije nešto nova...to je još iz vremena,kad je Ćiroki bio trener originalnog Varteksa...!!!

  • jožek2 06.04.2014.

    iako je Čiro bosanac i sad radi u BiH i u drugoj ligi, ali koliko god se neki komentatori ljutili na 24 sata, što toliko prostora posvečuje Čiri, mislim da je Čiro to zaslužio sa svjim trečim mjestom na svjetskom prvenstu u Francuskoj, i da ga nikad nitko ni približno neće stići., svaka čast Čiri ma gdje god radio i bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare