To je to što me zanima!

Ćiro: Strašno, igrači i publika jecali su na mome oproštaju!

"Strašno je bilo, kao 1982., potresni prizori! Publika, 12.000 ljudi, bila je na nogama skandirajući "Ćiro!", a moji su me igrači u suzama s travnjaka odnijeli u svlačionicu"
Vidi originalni članak

Trener svih trenera, Miroslav Blažević pobjedom se oprostio od klupe iranskoga Mes Kermana. Ćiro je kod kuće u 26. kolu pobijedio Tractor i skočio na 14. mjesto iranskog prvenstva, tri boda od zone ispadanja.

Ćiro je svoj posao u Iranu napravio, ali ipak se vraća kući. Još uvijek pod dojmom emotivnoga oproštaja od Mes Kermana...

- Strašno je bilo, gotovo kao 1982., potresni prizori! Publika, 12 tisuća ljudi, bila je na nogama skandirajući "Ćiro, Ćiro!", a moji su me igrači u suzama s travnjaka odnijeli u svlačionicu. Kakva odanost, kakva ljubav! I nisu nikome dali blizu svlačionice, rastjerali su sve tko bi se približio želeći biti sa svojim šefom. I pola sata nisu izlazili - ispričao je potreseni Ćiro Blažević, koji danas dolazi u Zagreb na petodnevni predah.

Njegovi pomoćnici, Darko Dražić i Antonio Šišić, zasada ostaju u Kermanu i čekaju Blaževićev povratak. Naime, Ćiri je ponuđena funkcija glavnoga menadžera Mes Kermana...

- Hoću li je prihvatiti? Ma ne znam ni što je to, kakav je to posao, i kol'ka je lova!

Idi na 24sata

Komentari 52

  • lovator 16.02.2012.

    Svatko tko imalo poznaje Ciru zna da laze cim zine. Ova je informacija dosla od njega, imate li informacije od nekog neutralnog?

  • ministar.. 16.02.2012.

    Još kad bi neka budala povjerovala u te njegove priče...

  • mazaluna 16.02.2012.

    Čiro vrati se doma i čuvaj unuke.Star si ne trebaju ti takvi stresovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare