To je to što me zanima!

Ćiro vodi kinesku olimpijsku selekciju: Kruna moje karijere

Nitko nije vodio tri nacije, a Kina je najveća na svijetu, rekao je Ćiro koji je nakon dogovora sa Šangajom pristao biti izbornik kineske olimpijske reprezentacije
Vidi originalni članak

Najtrofejniji hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević pristao je jučer biti izbornik kineske olimpijske reprezentacije. Rekao je kako je prije 15 dana dobio ponudu Kineskog nogometnog saveza, a jučer ujutro njegov sin poslao je pismeni pristanak. No, Ćiro dodaje kako uvjeti još nisu dogovoreni te kako on ima svoju cijenu na koju je svojedobno pristao i Šangaj. 

- To bi bila kruna moje karijere. Nitko nije vodio tri nacije, a Kina je najveća na svijetu- rekao je Ćiro. Nikad, dodaje, neće otići u mirovinu jer, kaže, ne zna što bi tada radio. Ostat će aktivan i u Gradskoj skupštini kao član HDZ-a. 

- Dolaziti ću na sjednice jer je to samo 13 sati leta- rekao je Ćiro. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dusansk 30.11.2010.

    Ćiro, i dalje si peder !!!

  • rođin rođo1 30.11.2010.

    zašto svi to tako krivo gledate.pa normalno da mu je to kruna karijere čovjek s toliko godina i on je svjestan da neće radit još 20-30g i zato kaže da mu je to kruna karijere.sa našom repkom je uzeo 3 mjesto na svijetu i vrlo,vrlo teško će neko to dostić,sa BiH je išao u kvalifikacije i to je više na veoma dugu štapu čak mislim nedostižno u bližoj budućnosti.ovo s kinezima od toliko nogometnih trenera svjetske klase i bolji i lošiji od ćire oni izaberu baš njega i to je znak da ipak nešto vrijedi i da m u ljudi vjeruju.......jedino šta bi mu bilo veće od ovog navedenog je da se prestane zajebavat stim HDZ-om i podere njihovu iskaznicu,a novce koje će trošit za avio karte za dolazak na gradske sjednice bolje da,da u humanitarne svrhe ili potroši na dame sumnjiva morala.

  • MirkoTišljar 30.11.2010.

    Svaka čast legendo! Gdje god došo napravio rezultate, to je trener a ne Murihno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare