To je to što me zanima!

Ćiro preuzima reprezentaciju Kine za milijun dolara godišnje

Ćiro će nakon Švicarske, Hrvatske, BiH i Irana preuzeti i petu reprezentaciju - kinesku. Cilj će im biti plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012.
Vidi originalni članak

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević pristao je voditi kineski olimpijsku nogometnu reprezentaciju, a u subotu će staviti samo potpis na jednogodišnji ugovor. Prije desetak dana poslao je pismeni odgovor kineskim nogometnim čelnicima, ali sa svojim uvjetima. Za Jutarnji list potvrdio je da su se sve uspjeli dogovoriti. Slavlje je zakazano za subotu, a Ćiri čak i šivaju njihovo tradicionalno odijelo. Kazao je kako se u njemu osjeća kao kineski car. 

Iako nije htio odgovoriti za koju će cifru voditi Kineze. Nagađa se da se radio o okrugloj brojci - milijun dolara. No, trener svih trenera diplomatski odgovara da mu je veće zadovoljstvo voditi mladu i talentiranu generaciju u njegovim godinama, nego stanje na računu.

Želi da prođu kvalifikacije koje će im omogućiti prolaz u skupinu i plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zdenko1 10.12.2010.

    steta sto neradi u hr...mladji treneri bi mogli puno nauciti od njega,,,,,a i nemamo bas talentiranih trenera,,,mrsic,,,vulic,,gracan,,,,karacic....ovaj tamo a ovaj ne njgovo mijesto,,ovaj na njegovo i tako u krug,,,

  • Nizozemac 09.12.2010.

    Ciro bio ,a i ostao legenda .

  • walterwolf122 09.12.2010.

    ćiro majstore !!! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare