To je to što me zanima!

Ćiromanija stiže u Zenicu: Ćiro im mijenja čak i himnu

Ćiro Blažević kaže da himna Bosne i Hercegovine mora pjevati i o moru. Nema ga puno, ali dovoljno je i to da se svi u njemu okupamo, kaže Ćiro
Vidi originalni članak

Ljutit sam i bijesan. Euforija i samopouzdanje su preveliki. To je moj permanentni problem i moram ga riješiti, rekao je Ćiro Blažević dan prije utakmice BiH protiv Belgije.
Ulaznice za susret u Zenici nakon pobjede 4-2 u Genku prošle subote rasprodane su istog dana. Dosad su cijene karata bile 40, 60 i 80 kuna, a za današnju utakmicu karte se prodaju po cijeni od 200 i 400 kuna.
No karte su odmah planule, reprezentacija je jedina tema. Zbog velikog interesa Ćiro je zatvorio hotel u kojem je reprezentacija. Navijači na stadionu dobit će A4 papire na kojima će na jednoj strani biti zastava, a na drugoj himna BiH. No Ćiri se tekst himne baš i nije svidio, i to u drugoj strofi.
- Piše kako su u srcu rijeke i planine. Tu mora stajati i more, jer mi imamo more. Koliko god da je, dovoljno je da se svi u njemu okupamo - objasnio je Ćiro i olovkom nadopisao “more”.
Bivši hrvatski izbornik uživa u atmosferi koju je sam stvorio medijskim istupima i rezultatima. Klanjaju mu se svi, poruke šalju Hanka Paldum i Halid Bešlić, posjećuju ga članovi predsjedništva BiH...

IBRIČIĆ: MOGU IGRATI SVE ŠTO ĆIRO TRAŽI
U Genku smo obavili samo pola posla, sada ga pred svojim navijačima moramo završiti, izjavio je Senijad Ibričić, koji je u Belgiji igrao na lijevoj strani veznog reda.
- Mislim da nije bilo loše, dobro se osjećam, a igrat ću sve što od mene traži izbronik Blažević.

U ZENICI BEZ ZLATANA MUSLIMOVIĆA
Nastup kapetana Emira Spahića je neizvjestan, a sigurno zbog ozljede neće igrati Zlatan Muslimović. Umjesto njega zaigrat će Elvir Rahimić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • aura74 01.04.2009.

    mislim da nismo tu radi politike,nego zbog sporta,,, sport i politiku ne treba u istu vrecu trpati!!!znase kome sta pripada..pobjeda je vazna,ciro ocemo pobjeduuuu

  • Inkoba 01.04.2009.

    jao belegija mama draga slatka. stvarno vise imali iko pametan da zna dobar komentar napisati osim tuzno sokca. ovo ostalo sto komentarise je stvarno oduzeto.

  • chevaper 01.04.2009.

    da rijesim ovo dakle kad su turci poceli napadat i jest govna mi iz dubrovnika pametni kakvi jesmo smo im dali izlaz na mora i plavali ih i odrzali nasu slobodu geografski neum=dalmacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare