To je to što me zanima!

Čistke u svlačionici Chelseaja: Nitko nije siguran, ni Lampard

Andre Villas-Boas krenuo je sa čistkama u svlačionici. Iako je Chelsea prošao u osminu finala LP-a zimska stanka bit će vrijeme odlazaka sa Stamford Bridgea
Vidi originalni članak

Chelsea se plasirao u osminu finala Lige prvaka, ali čini se da ni to nije bilo dovoljno da primiri duhove na Stamford Bridgeu.

U prvenstvu ipak 'bluesima' i Villas-Boasu ne cvjetaju ruže. Koliko je napeto u svlačionici Chelsea pokazuje i popis igrača koje je portugalski stručnjak spreman pustiti iz momčadi u zimskom prijelaznom roku.

Prva imena na izlaznim vratima kluba koja se spominju su ona Anelke i Alexa, a Bosingwi neće produžiti ugovor.

Najveće iznenađenje ipak je mogući odlazak i simbola Chelseaja, ali i engleske reprezentacije, Franka Lamparda. Ako pristignu ponude za igrača, u klubu su spremni prodati ga.

Klupa se nakon loših nastupa tresla treneru, ali čini se da ni u svlačionici Chelseaja nije mirnije. Villas-Boas je počeo s čistkama, a njih očito nije pošteđen ni kapetan.

Osim Anelke i Alexa 'bluesi' su spremni ispratiti i Kaloua i Ferreiru.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • StipeSolić 11.12.2011.

    ako ode lampard i terry ode i chelsea, nadam se da nisu toliko smotani....

  • Gerro 09.12.2011.

    samo bi kreten prodo lamparda

  • GoranMartic 09.12.2011.

    chelsea je propala kada je dopeljala anchelottia----kada je pokusao uvesti svoju milan formaciju(koja mu bas i nije isla na najbolje ni u milanu),kome normalan igra nogomet danas sa jednim napadacem i jos uz to drogba ti nije prvi ccccc...villas boas sretno ti bilo sa tom cistkom...al ne diraj cecha,lamparda,terrya i drogbu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare