To je to što me zanima!

Čitatelji 24sata predlažu: Mirtu ili Milu na klupu reprezentacije

TU JE I ZDRAVKO Dvije HRT-ove novinarke nenadano su se našle u izboru za novog izbornika Hrvatske nakon otkaza Kovaču. Naravno, tu je i Zdravko Mamić
Vidi originalni članak

Niko Kovač je bivši. Izvršni odbor HNS-a jednoglasno se, kako drugačije, razišao s Kovačem i njegovim bratom također. Cijeli stručni stožer je bivši, a Hrvatska nema izbornika. Dobit će ga 21. rujna. Kandidata ne nedostaje. 

Od Čačića, Gračana, Prosinečkog, Ivankovića... Postavili smo anketu u kojoj možete dati svoj glas i u komentarima mišljenje tko bi trebao biti novi izbornik. Dobili smo dosta komentara, a odlučili smo se objaviti neke od njih. 

Tako ste nam za izbornike predlagali HRT-ove novinarke Milu Horvat i Mirtu Šurjak, kao i Zdravka Mamića kojeg je korisnik FASTT@ predložio i za trenera, izbornika, predsjednika države, ministra obrane i gradonačelnika Zagreba i šire. 

HappySrecko@ predlaže revolucionarno rješenje, Perasovića i Rudića na klupi. Ava Karabatić i Anica Kovač također su pronašle svoje mjesto među kandidatima naših čitatelja, a sve polako počinje nalikovati na pravi cirkus. Ako imate još koji genijalni prijedlog za novog izbornika, slobodno ga ostavite ispod teksta...

Idi na 24sata

Komentari 101

  • gloop378 11.09.2015.

    Vladimir Putin

  • Bewen26 11.09.2015.

    S A N A D E R..,.,.,PEDER

  • Bewen26 11.09.2015.

    da neznam tko dodje, balkanski mentalitet, dobi poziciju, uzmi lovu i noge u zrak i gledaj šta se bude desilo...mućak

Komentiraj...
Vidi sve komentare