To je to što me zanima!

Čitatelji AS-a Özila proglasili boljim od Luke Modrića i Kake

Tko bi trebao predvoditi napadačku igru Real Madrida u Dortmundu?, bilo je pitanje koje je svojim online-posjetiteljima postavilo uredništvo madridskoga dnevnika AS-a
Vidi originalni članak

Birajući između Mesuta Özila, Luke Modrića i Kake, natpolovična je većina Realovih navijača svoj glas dala njemačkom nogometašu. Konkretno, za Özila su glasovale 22.000 čitatelja. Polovinu glasova od Özilova iznosa dobio je Modrić, a trećinu Brazilac.

Real Madrid gostuje kod Borussije u srijedu u srazu trećeg kola A-skupine Lige prvaka. Španjolski mediji očekuju da će trener Reala Jose Mourinho Dortmunđanima suprotstaviti samo jednoga od trojice plemenitih veznjaka.

U subotu su pri Realovoj domaćoj prvenstvenoj pobjedi (2-0) nad Celtom iz Viga utakmicu počela sva trojica.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Genocidni 24.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • Frenkyy 24.10.2012.

    E sad treba vidit kako bi glasali čitatelji "Zadarskog lista", pa da usporedimo postotak!

  • armada1987_1 24.10.2012.

    dajte malo stavite kako je shakhtar pobjedio chelsija , kako je Srna odigro fenomenalno i ostlao, stalno o Modricu imamo mi i drugih reprezentativaca. Il je Modric il je Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare