To je to što me zanima!

City bez milosti: Agüero zabio hat-trick, razbili Huddersfield

Ranije ovog tjedna, prvake je pogodila vijest o težoj ozljedi Kevina De Bruynea, koji će zbog problema s koljenom s terena izbivati najmanje tri mjeseca, ali je navijačima Cityja osmijeh na lice vratio povratak Silve
Vidi originalni članak

Nakon slavlja protiv Arsenala u prvom kolu, Manchester City došao je do nove pobjede, a na Etihadu je s čak 6-1 stradao Huddersfield.

Ranije ovog tjedna, prvake je pogodila vijest o težoj ozljedi Kevina De Bruynea, koji će zbog problema s koljenom s terena izbivati najmanje tri mjeseca, ali je navijačima Cityja osmijeh na lice vratio povratak Davida Silve.

Poveli su građani u 25. minuti kada je sjajnu dugu loptu vratara Edersona iskoristio Aguero i lobom svladao istrčalog Hamera. Brazilac je tako postao prvi vratar Manchester Cityja koji je upisao asistenciju u Premier ligi.

U 31. minuti zabio je i Gabriel Jesus, koji je tako prekinuo post od sedam utakmica bez pogotka. Četiri minute kasnije drugi gol postigao je Aguero, dok je Stanković u 43. minuti smanjio zaostatak gostiju.

Na otvaranju drugog poluvremena, točnije u 48. minuti, zabio je povratnik Silva, nakon fantastično izvedenog slobodnog udarca. Aguero je hat-trick kompletirao u 75. minuti, nakon Mendyevog ubačaja.

Bio je ovo Argentičev deveti ligaški hat-trick, a u tom je segmentu od njega uspješniji samo Alan Shearer s 11 hat-trickova. Konačan rezultat postavio je Kongolo, koji je nes(p)retno pospremio loptu u vlastitu mrežu. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Godzilla1983 19.08.2018.

    eto, sad se i u engleskoj već unaprijed zna prvak kao i u francuskoj, njemačkoj, italiji. jedina neizvjesnost je poredak od 2. do 6. mjesta. i usput, žao mi je navijača uniteda iskreno. upravo gledam tu utakmicu, na što je samo spao takav klub pa to je strašno. trener nesposoban, igrači koji na papiru vrijede desetke milijuna su zapravo prosjek. guardiola zna potrošiti na pravu robu što je je, city je miljama daleko od svih, a od uniteda svjetlosnim godinama daleko.

  • dr.Egoista 19.08.2018.

    Opet im je najveci doseg premier liga i eventualno cetvrt finale LP

  • silaaa 19.08.2018.

    A liverpool se opet ponadao. Nije mi drag city ali opet oni uzimaju, chelsea drugi i tek onda liverpool koji ce doma trpati protivnike a u gostima prosipati podove

Komentiraj...
Vidi sve komentare