To je to što me zanima!

City je poveo pa spašavao bod na Emiratesu, debi Welbecka...

Arsenal i Manchester City podijelili su bodove u prvoj utakmici 4. kola Premiershipa. 'Topnici' su preokrenuli u drugom dijelu, ali ipak nisu mogli zadržati tri boda u finišu
Vidi originalni članak

Nastavak prvenstva na Otoku nakon reprezentativne stanke gledateljima je ponudio poslasticu na Emiratesu. Arsenal i Manchester City odigrali su sjajnu utakmicu koja je završila podjelom bodova (2-2).

Arsène Wenger od prve je minute u igru stavio pojačanje iz Uniteda Dannyja Welbecka koji se mogao proslaviti već u 12. minuti debija za "topnike", ali pogodio je stativu. Petnaest minuta poslije stigla ih je kazna jer je Jesús Navas s desne strane pronašao Agüera na petercu koji fino pogađa za 1-0 Cityja.

Domaćin se u nastavku ipak uspio vratiti, čak i preokrenuti utakmicu. Prvo je Wilshere zabio u prvi kut poslije proigravanja Ramseyja (63. minuta), a u 74. preokret je fantastičnim volejem upotpunio Alexis Sánchez.

'Građani' su do kraja lovili bod i ulovili ga sedam minuta prije kraja. Nakon kornera Kolarova opet je pogodio Argentinac, ovaj put stoper Martín Demichelis.

Manchester City, za koje je nezapaženu ulogu u debiju odigrao Frank Lampard, bodom je privremeno došao do treće pozicije sa sedam bodova, a Arsenalu je ovo već treći remi u četiri kola, dovoljno za osmu poziciju (četiri boda).

Premiership, 4. kolo

  • Arsenal - Manchester City 2-2
Idi na 24sata

Komentari 66

  • kalerZ 14.09.2014.

    Predivna utakmica za neutralne navijače :) za mene kao arsenalovca kidanje zivaca... Alexis odličan,Jack i Debuchy također, podbacili su Ramsey, Ozil(standardno u zadnjih par tekmi), Monreal(iako nisam ništa ni očekivao sa Navasom na njegovoj strani), Mertesacker i Flamini.. Pod hitno na zimu dovesti DMa ili dati priliku Coquelinu(dobro odigrao prijateljske tekme i U21), Chambers bi trebao dobiti priliku ispred Mertesackera, jer kak su Chambo i Koss odigrali prvih par tekmi je bilo predivno za gledati + nemre se Merte borit sa brzim napadačima kao što je Aguero...Ozilu nešto u glavi ne štima jer nije bitno navijačima oćeš ti imat 3 asistencije i gol po tekmi nego da se to boriš i gineš na terenu kao nnpr. Alexis i onda na kraju padneš na travnjak jer si dao 200%, a i mislim da Ozilu ne valja ovakav stil igre kao Arsenalov sa puno kratkih dodavanja, te mislim da on više može dati kao AMF i sa puno okomitijim stilom igre kao što je bilo u Realu ili Werderu... Chelsea ubija ove sezone(na našu žalost). Jedino što me veseli je da nismo izgubili ni jednu tekmu, a mogli smo ih sve...

  • Jacques Brel 14.09.2014.

    Čestitke Sanchezu što se odlično snašao u Arsenalu, a od ove utakmice najviše je profitirao Chelsea.

  • Marin-Arsenal 13.09.2014.

    ozil je igrač manje na terenu to već tvrdim masu vremena il ga stavi na pravo mjesto da vidimo sta zna il ga stavi na klupu,ovako me samo iznervira kad ga vidim kako se vuče ko da je jucer umro.sanchez sta rec za njega i jacka danas pokidali,savršeno odigrali.ali mene ozil brine ful ni sjena ozila iz reala.majke mi dođe mi da ga ne gledam neko duže vrijeme,da se sabere u glavi i ohladi na klupi.jer nikakve koristi od njega.šteta za ovu utakmicu ode chelsea sad na +6...

Komentiraj...
Vidi sve komentare