To je to što me zanima!

City je slavio naslov uz cajke: Balkanci su vodili glavnu riječ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši Manchester Cityja slavili su četvrti naslov prvaka u klupskoj povijesti. Iz svlačionice stadiona Etihad u nedjelju dopirale su melodije cajkaških pjesama...
Vidi originalni članak

Edin Džeko, Stevan Jovetić, Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić vodili su glavnu riječ u slavlju Manchester Cityja u nedjelju. Zato i ne čude melodije koje su dopirale iz svlačionice nakon pobjede protiv West Hama u posljednjem kolu Premiershipa.

"Građani" su slavili  2-0 i osvojili četvrti naslov u klupskoj povijesti.

Na internetu je osvanuo video proslave iz svlačionice Manchester Cityja. U jednom trenutku u kadru se pojavljuje crnogorski nogometaš Stevan Jovetić koji pjevuši cajkašku pjesmu Ane Bekute "Ostavljena ja".

Bosanskohercegovački napadač Edin Džeko i dvojica srpskih reprezentativaca, Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić, pridružili su se Jovetiću u slavlju.

Srpski igrači imali su spremne i majice s natpisom "Srbija do Tokija".

- Moramo dobro proslaviti ovaj naslov, a onda se početi pripremati za sljedeću sezonu. Veliki klubovi ne mogu se zadovoljiti samo s jednim naslovom u godini. Ovi igrači zaslužuju još naslova - rekao je trener Manchester Cityja, Manuel Pellegrini.


Idi na 24sata

Komentari 237

  • Bolek2011 13.05.2014.

    24sata zašto niste ništa pisali o natpisima na majicama Kolarova i Nastasića? O Šimuniću ste pisali na sve strane!

  • drivers2 13.05.2014.

    ovo ti je dobro crolega

  • PrikazePosušje 13.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare