To je to što me zanima!

City lakoćom preko desetorice igrača West Bromwich Albiona

Golovima Wilfreda Bonyja, Fernanda i Davida Silve Manchester City svladao je kod kuće WBA 3-0 u 30. kolu Premiershipa. Gosti su od 2. minute bili s igračem manje
Vidi originalni članak

Nakon ispadanja iz Lige prvaka i poraza kod Barcelone, Manchester City rane je zaliječio uvjerljivom prvenstvenom pobjedom nad West Bromwich Albionom na Etihadu. Bilo je 3-0 za momčad Manuela Pellegrinija koja je u 90 minuta prema golu gostiju uputila nevjerojatna 43 udarca.

Trenutak koji je uvelike usmjerio utakmicu dogodio se već u drugoj minuti. Zbog laganog odgurivanja Bonyja sudac Neil Swarbrick dao je izravan crveni karton McAuleyju, pa su gosti praktički cijelu utakmicu morali igrati s čovjekom manje.

"Građani" su to rutinski iskoristili pa je Wilfred Bony u 27. doveo domaćine u vodstvo, a 13 minuta poslije Fernando je u gužvi na petercu zakucao loptu u praznu mrežu. Nakon što su u nastavku i jedni i drugi pogađali okvir gola, priču je zaključio David Silva golom za 3-0 u 77. minuti.

Na ljestvici je City zadržao drugo mjesto sa 61 bodom, tri manje od vodećeg Chelseaja. No "bluesi" imaju dvije utakmice manje. WBA je na 13. mjestu, sedam bodova iznad zone ispadanja.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • strmi007 21.03.2015.

    Raspucao se Shity

  • Stručni komentator 21.03.2015.

    i onda se sjetim one izjave Đeksona... stvarno je jaka liga, ne možeš se ipak opustit protiv West Bromwich Albiona. A 10 ekipa se bori za naslov.

  • SonnyCro 21.03.2015.

    Zanimljiva utakmica na jedan gol.. City ih je stvarno razbio, ali je problem taj što u Europi nemogu ništa i to je čisti dokaz koliko engleska gubi na kvaliteti s godinama.. Šteta, ali i dalje je lijepo pogledati engleski nogomet jer su sve utakmice odlicne.. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare