To je to što me zanima!

City na krilima Jesusa svladao Everton, West Ham zabljesnuo

Izabranici Pepa Guardiole su se opet borili s VAR-om, ali i s Evertonom koji s una kraju ipak pobijedili s 2-1. Izdominirali su i 'čekićari' pod novim trenerom te s 4-0 razbili Bournemouth
Vidi originalni članak

Nisu dobili gol i penal, ali su na kraju slavili. Pep se opet hvatao za glavu nakon borbe s VAR-om, ali su njegovi izabranici srušili Everton s 2-1 (0-0).

U prvom dijelu dominirali su, ali nisu uspjeli stvoriti prednost, dok su u nastavku ipak kapitalizirali dominaciju s dva gola Jesusa. U oba je slučaja pokazao iznimnu preciznost i lukavost te je prvi gol zavukao u gornji daljnji, a drugi u donji bliži kut Jordana Pickforda. Do kraja susreta za goste je počasni gol zabio Richarlison, ali nisu uspjeli izjednačiti rezultat. 

Pod novim trenerom Davidom Moyesom izdominirao je i West Ham! Kod kuće su sa 4-0 razbili Bournemouth i vratio londonski klub na pobjedničke staze. Redom su zabijali Noble, Haller pa opet Noble iz penala i Anderson za veliko slavlje uz 'I'm forever blowing bubbles' na Olimpijskom stadionu u Londonu.

I posljednja momčad prvenstva Norwich uzela je bod. Kod kuće su vodili protiv Crystal Palacea od četvrte minute praktički cijeli susret, ali to nije bilo dovoljno. Zabio je Cantwell u četvrtoj minuti, zatim su mreže mirovale sve do 85. minute kad je Wickham postavio konačnih 1-1.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 01.01.2020.

    Ancelottiu svaka čast, nakon tolikih giganata čovjek ode u Everton, to je pravi trenerski izazov, nešto što Pep nikada ne bi napravio.

  • blokirani_lovac 01.01.2020.

    Luda liga. Povežeš dva poraza i iz borbe za Evropu dodješ do borbe za opstanak, i obrnuto.... zato i je najbolja liga.... samo da se jos ukine offside (neko je to danas vec napisao) i VAR.....

  • VOLBEAT 01.01.2020.

    Koji preporod West ham-a.. Odlična utakmica, moglo je biti 7:0

Komentiraj...
Vidi sve komentare